Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λαουτάρο: Η Ρεάλ θέλει να την “σπάσει” στην Μπάρτελόνα
Ρεάλ Μαδρίτης

Λαουτάρο: Η Ρεάλ θέλει να την “σπάσει” στην Μπάρτελόνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει ότι η Μπαρτσελόνα δυσκολεύεται και θέλει να της "αρπάξει" τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

05.06.2020 | 13:49

Να κάνει τη μεγάλη ζημιά στη Μπαρτσελόνα και παράλληλα να ενισχυθεί σημαντικά επιδιώκει η Ρεάλ Μαδρίτης.  Όπως αναφέρει το «Sky Italia», οι Μαδριλένοι μπήκαν σφήνα στην υπόθεση της μεταγραφής του Λαουτάρο Μαρτίνες και πλέον διεκδικούνε και εκείνοι τον ποδοσφαιριστή. Η «βασίλισσα», που γνωρίζοντας την αδυναμία της μεγάλης αντιπάλου να καταβάλλει τη ρήτρα των 111 εκατ. ευρώ, φέρεται να επιχείρησε δική της προσέγγιση στους «νερατζούρι».

Μπορεί λοιπόν ο ίδιος ο παίκτης να έχει συμφωνήσει με τους «μπλαουγκράνα» και να έχει εκφράσει ήδη την επιθυμία ν’ αγωνιστεί μαζί με τον συμπατριώτη του, Λιονέλ Μέσι, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα αντίστοιχο deal με την Ίντερ. Η Μπαρτσελόνα έχει πρόβλημα ρευστότητα και η Ρεάλ έχει μυρίσει “αίμα”. Μάλιστα ο ίδιος ο Ζιντάν φέρεται να είναι πολύ θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Λαουτάρο.

Τι κάνει ο Σουάρες

Την ίδια ώρα που κορυφώνονται οι προσπάθειες για τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο Λουίς Σουάρες είναι έτοιμος να επιστρέψει. Μετά από καιρό απουσίας, χειρουργείο και αποθεραπεία, ο Ουρουγουανός είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος. Πήρε το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο και τις επόμενες μέρες θα πάρει κανονικά μέρος στην προπόνηση. Ουδείς γνωρίζει αν και αυτό, μπορεί να παίξει ρόλο στη μεταγραφή. Πάντως όλα δείχνουν ότι αν η Μπάρτσα “πείσει” την Ίντερ, μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version