Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάνι: “Ο Ρονάλντο μου έχει πει ότι είναι πιθανό να παίξει στο MLS”
Γιουβέντους

Νάνι: “Ο Ρονάλντο μου έχει πει ότι είναι πιθανό να παίξει στο MLS”

Ο Νάνι αναφέρθηκε στο μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο, το οποίο είναι πιθανό να συνδεθεί με την Αμερική και το MLS

17.06.2020 | 19:10

Ένας επί χρόνια συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Νάνι, αποκάλυψε τις σκέψεις του Πορτογάλου σούπερ σταρ για το μέλλον. Σύμφωνα με τον πρώην άσο της Γιουνάιτεντ, ο Ρονάλντο ενδιαφέρεται να κλείσει την καριέρα του εκτός Ευρώπης και συγκεκριμένα στο MLS.

Βέβαια, αυτή η στιγμή μπορεί να περιμένει, καθώς ο Κριστιάνο, παρά τα 35 του χρόνια, παραμένει στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Σε δύο χρόνια όμως που θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νάνι στο ESPN

“Πριν δύο χρόνια, ο Κριστιάνο μου είπε ότι είναι πιθανό να κλείσει την καριέρα του στο MLS. Aυτό βέβαια δεν είναι 100% σίγουρο, όμως υπάρχει αυτή η πιθανότητα.

Το MLS είναι ένα σπουδαίο πρωτάθλημα. Προφανώς υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν κι άλλο, ακόμα και η ποιότητα των παικτών.

Υπάρχουν όμως και σπουδαίες ομάδες, οι οποίες έχουν καλή οργάνωση, καλές εγκαταστάσεις και σπουδαίους παίκτες και προπονητές. Κάθε σεζόν βλέπεις ότι υπάρχει μια ανάπτυξη.

Νομίζω πως χρόνο με το χρόνο θα γίνεται όλο και καλύτερο. Τα πράγματα στην Αμερική διαρκώς βελτιώνονται και δεν πιστεύω πως το ποδόσφαιρο θα είναι η εξαίρεση”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version