Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φατί: Κατηγορηματική διάψευση για τα περί Γιουνάιτεντ!
Μπαρτσελόνα

Φατί: Κατηγορηματική διάψευση για τα περί Γιουνάιτεντ!

Ο Πατέρας του Ανσού Φατί, διέψευσε όλα τα σενάρια για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νέο συμβόλαιο είναι έτοιμη να προσφέρει η Μπαρτσελόνα.

25.06.2020 | 13:01

Όλο το προηγούμενο διάστημα ακούμε και διαβάζουμε ρεπορτάζ που θέλουν τον Ανσού Φατί να είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το φετινό καλοκαίρι. Ο Σόλσκιερ θέλει να πάρει έναν ακόμα παίκτη που ταιριάζει στο νεανικό στιλ της ομάδας και ο Φατί παρουσιαζόταν ως ο ιδανικός. Μάλιστα, για τον Ισπανό είχαν βγει προς τα έξω προτάσεις των 100 και τον 150 εκατομμυρίων ευρώ. (Η ρήτρα του είναι στα 170). Από ότι φαίνεται όμως κάτι τέτοιο ήταν στη σφαίρα της φαντασίας. Ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο πατέρας του.

Ο Μπόρι Φατί είπε σε συνέντευξή του στο El Larguero ότι όλα όσα ακούγονται για τον γιο του και την Γιουνάιτεντ είανι ψευδή και ότι εκείνος είναι  στη Βαρκελώνη. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Απολαμβάνουμε τη ζωή στη Βαρκελώνη. Ο γιος μου πρέπει να είναι υπομονετικός με τις ευκαιρίες που παίρνει. Εξάλλου, παίζει με τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία. Οπότε αυτό δεν είναι πολύ εύκολο.

«Οι  αναφορές στην Γιουνάιτεντ είναι αναλιθεός. Ο Φατί είναι χαρούμενος εδώ. Ακολουθεί τα όνειρά του. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσει κάθε παιχνίδι. Εκτός από τον Μέσι, έχει τον Γκριεζμάν και τον Σουάρεζ μπροστά του. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα πάρει χρόνο», συπμλήρωσε ο πατέρας του.

Τον ανανεώνει για έχει το κεφάλι της ήσυχο

Μάλιστα, Ο 17χρονος βρίσκεται επί του παρόντος σε συνομιλίες με τον σύλλογο για ένα νέο συμβόλαιο. Παρότι υπέγραψε την πρώτη του επαγγελματική του συμφωνία το περασμένο καλοκαίρι, οι μπλαουγκράνα θέλουν να τον ανανεώσουν ώστε να του ανεβάσουν και τη ρήτρα. Η τρέχουσα συμφωνία του λήγει το 2022, με το νέο συμβόλαιο να την επεκτείνει δύο ακόμη χρόνια έως το 2024.

Ο Φατί, που είναι διεθνής με την U21 της Ισπανίας, έχει κάνει μια φανταστική πρώτη σεζόν με την πρώτη ομάδα. Έχει προλάβει να σημειώσει έξι γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και στην αρχή τη σεζόν έκανε τρομερά θετική εντύπωση, όταν έβαλε “πλάτη” τη στιγμή που τα πρώτα ονόματα ήταν ακόμα τραυματίες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version