Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσαλχάνογλου: «Αγαπώ την Μίλαν, αλλά κοιτάζω το μέλλον μου»
Μίλαν

Τσαλχάνογλου: «Αγαπώ την Μίλαν, αλλά κοιτάζω το μέλλον μου»

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου μίλησε για την νίκη επί της Γιουβέντους και για το μέλλον του στην Μίλαν.

11.07.2020 | 16:59

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου βρίσκεται στην Μίλαν από το καλοκαίρι του 2017 , όντας ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές των ροσονέρι, τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να κάνει την διαφορά, παρά το γεγονός πως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την τεράστια ποιότητα του.

Το υπάρχον συμβόλαιο που έχει με τους Μιλανέζους, λήγει το καλοκαίρι του 2021. Μέχρι στιγμής, δεν του έχει γίνει κρούση από την Μίλαν, προκειμένου να επεκταθεί περαιτέρω η συνεργασία τους. Ωστόσο και ο ίδιος αν και μιλάει με κολακευτικά λόγια για τον σύλλογο, μόνο σίγουρος δεν είναι για την παραμονή του.

Ο έμπειρος άσος μίλησε σε αγγλικό Μέσο για το μέλλον του, εκφράζοντας την αγάπη που έχει για την Μίλαν.

«Είμαι στην Μίλαν εδώ και τρία χρόνια, ωστόσο έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε. Έχω ήδη αλλάξει τέσσερις προπονητές και διαφορετικούς τεχνικούς διευθυντές. Δεν υπάρχει η ίδια σταθερότητα που υπήρχε πιο παλιά στον σύλλογο», τόνισε.

«Όλοι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα, αλλά πάντα κάτι… λείπει. Είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να φέρουμε την Μίλαν εκεί που της αρμόζει. Πρέπει όμως να πάρω σύντομα μια απόφαση σχετικά με το μέλλον μου. Θα μιλήσω με τον μάνατζερ μου. Αγαπάω την Μίλαν και είναι φανταστικό που φοράω την φανέλα με το νούμερο «10». Όμως η επόμενη σεζόν είναι η τελευταία μου στην ομάδα καθώς λήγει το υπάρχον συμβόλαιο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην επιθετικός της Λεβερκούζεν, μίλησε και για την πρόσφατη εντός έδρας νίκη επί της Γιουβέντους.

«Ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα το να κερδίζεις την Γιουβέντους. Είναι μια δυνατή ομάδα. Ακόμα και όταν ήμασταν πίσω στο σκορ με 2-0, ποτέ δεν τα παρατήσαμε. Προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Μετά το εύστοχο πέναλτι του Ζλάταν, αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση. Η ατμόσφαιρα μετά από αυτήν την νίκη είναι εξαιρετική», τόνισε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version