Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει με δυναμικό «μπάσιμο» για Λαουτάρο
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει με δυναμικό «μπάσιμο» για Λαουτάρο

Η περίπτωση του Λαουτάρο Μαρτίνεζ επανέρχεται στο προσκήνιο για την Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να κάνουν μια νέα προσπάθεια απόκτησής του.

13.07.2020 | 13:08

Είναι από τους επιθετικούς που η εξέλιξή του τη φετινή σεζόν βγάζει… μάτι. Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε έχει μετατραπεί σε σημαντικότατο λίθο της Ίντερ. Οι Μιλανέζοι έχουν βρει στο πρόσωπό του τον ιδανικό παρτενέρ του Ρομελού Λουκάκου στην επίθεση. Οι δυο τους δείχνουν να συνεργάζονται άψογα οδηγώντας από το ξεκίνημα της χρονιάς τον σύλλογο στην επιτυχία. Όπως είναι φυσικό, οι εμφανίσεις του Λαουτάρο δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από τους «μεγάλους» της Ευρώπης. Μία από τις ομάδες που δείχνουν μεγάλη ζέση είναι η Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί τους τελευταίους μήνες έχουν δείξει διάθεση να κυνηγήσουν όσες πιθανότητες τους αναλογούν για την απόκτησή των δικαιωμάτων του. Δια στόματος Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου έγινε γνωστό πως οι «Μπλαουγκράνα» συνεχίζουν να φλερτάρουν με τον Αργεντινό άσσο. Οι διαπραγματεύσεις με την Ίντερ είχαν παγώσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα οι δύο πλευρές σύμφωνα με την Mundo Deportivo επανέρχονται συζητώντας εκ νέου τη μετακίνηση του Λαουτάρο.

Ο Λαουτάρο είναι ο διακαής πόθος της Μπαρτσελόνα

Στην Μπαρτσελόνα οι τραυματισμοί του Γκριεζμάν και οι ηλικίες των Μέσι και Σουάρες επιβάλλουν… ενίσχυση. Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ παρουσιάζεται ως η ιδανική επιλογή για τους «Μπλαουγκράνα». Ένας ποδοσφαιριστής εξαιρετικός με την μπάλα κάτω, ο οποίος μπορεί να προσφέρει με ή χωρίς αυτήν.

Τα στοιχεία του Αργεντινού επιθετικού είναι πολύτιμα για μια Μπαρτσελόνα που θέλει όσο τίποτα να βάλει ταχύτητα στο παιχνίδι της. Η απόκτηση του όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η Ίντερ δεσμεύει τον 22χρονο με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023. Αυτό είναι και το μεγάλο όπλο των «Νεραντζούρι» στις διαπραγματεύσεις με τους Καταλανούς.

Είναι σαφές πως οι Ιταλοί δεν πρόκειται να δώσουν τα χέρια αν δεν ικανοποιηθούν πλήρως στο οικονομικό σκέλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση της Ίντερ ζητά ένα ποσό το οποίο πλησιάζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Το νούμερο αυτό για την ώρα παραμένει απλησίαστο για την Μπαρτσελόνα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version