Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκορέτσκα: “Η Τσέλσι έχει ένα πλεονέκτημα απέναντι μας”
Μπάγερν Μονάχου

Γκορέτσκα: “Η Τσέλσι έχει ένα πλεονέκτημα απέναντι μας”

Ο μέσος της Μπάγερν Μονάχουν, Λεόν Γκορέτσκα, αναφέρθηκε στο πλεονέκτημα της Τσέλσι ενόψει της ρεβάνς για το Τσάμπιονς Λιγκ.

19.07.2020 | 17:04

Ο Λεόν Γκορέτσκα ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς κρίκους της Μπάγερν Μονάχου στο δρόμο για την κατάκτηση του φετινού νταμπλ. Σε 34 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 8 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ. Ο Γερμανός ήταν εμφανώς βελτιωμένος μετά την επανέναρξη ενώ αίσθηση έκανε το “χτιστό” του σώμα, που έφτιαξε κατά την καραντίνα

Ο ίδιος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ευκαιρία που του έδωσε η συγκεκριμένη περίοδος για να κερδίσει μυϊκή μάζα.

“Για μένα, η καραντίνα αποτέλεσε τόσο κρίση όσο και ευκαιρία. Μια κρίση επειδή μου έλειψε το ποδόσφαιρο και καθημερινή προπόνηση με την ομάδα, αλλά και την ευκαιρία να κερδίσετε μυϊκή μάζα σε συνεργασία με τον φυσιοθεραπευτή. Σε κρίσιμα παιχνίδια και στιγμές, είναι σημαντικό να είμαι σωματικά και πνευματικά έτοιμος. Οι αυξημένοι μυς με βοηθάνε στα τάκλιν, με κάνουν λίγο πιο ευκίνητο και στιβαρό. Όχι μόνο στο έδαφος σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός, αλλά και στον αέρα” είπε ο Γκορέτσκα στο Bild am Stontag.

https://twitter.com/FCBayernEN/status/1277609395388592128

Η ρεβάνς με τη Τσέλσι

Για τη Μπάγερν Μονάχου, πάντως, η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Οι “βαυαροί” καλούνται στις 8 Αυγούστου αντιμετωπίσουν τη Τσέλσι στο Μονάχο. Στον πρώτο αγώνα είχαν κερδίσει με 3-0 και θεωρούνται το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

Ο Γκορέτσκα, πάντως θεωρεί πως η Τσέλσι έχει ένα πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς. Το γεγονός ότι τελειώνει τη σεζόν της λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς, της προσφέρει μεγαλύτερη ετοιμότητα και ρυθμό. Θυμίζουμε ότι η Τσέλσι θα παίξει το τελευταίο ματς πρωταθλήματος στις 26 Ιουλίου ενώ μπορεί να παίξει και στον τελικό του Κυπέλλου στη 1 Αυγούστου. Αντίθετα, η Μπάγερν Μονάχου έχει να αγωνιστεί από τις 27 Ιουνίου.

“Είχαμε ήδη μια υπέροχη σεζόν, κερδίζοντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Είναι σαφές σε όλους μας ότι η διοργάνωση και η πορεία μας μέχρι τον τελικό θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Όλη μας η προσοχή είναι στο παιχνίδι εναντίον της Τσέλσι. Το καλό με αυτούς τους κορυφαίους αντιπάλους είναι ότι έχουν τόσο μεγάλο σεβασμό για εμάς όσο κι εμείς για αυτούς. Η Τσέλσι έχει το πλεονέκτημα ότι ταξιδεύουν στο Μόναχο αμέσως μετά τη λήξη της σεζόν τους. Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Τσέλσι δεν θα τα καταφέρει ξανά στο Μόναχο” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκορέτσκα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version