Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βρήκε λύση για το back-up στα εξτρέμ ο Γκουαρντιόλα!
Μάντσεστερ Σίτι

Βρήκε λύση για το back-up στα εξτρέμ ο Γκουαρντιόλα!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα φαίνεται ότι βρήκε τον αντι - Σανέ στο πρόσωπο του Ντάγκλας Κόστα - Εφικτή οικονομικά επιλογή για του πολίτες.

20.07.2020 | 18:50

Φέτος η χρονιά για τη Μάντσεστερ Σίτι σε πρωτάθλημα και κύπελλο Αγγλίας δεν πήγε όπως θα ήθελε. Υποτάχθηκε από την ανώτερη σε όλη τη χρονιά Λίβερπουλ, ενώ στον ιστορικότερο θεσμό του αγγλικού ποδοσφαίρου, έπεσε πάνω στην πολύ καλή έκδοση της «Άρσεναλ». Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το ότι η τιμωρία της ομάδας ανατράπηκε, φέρνει πολλές αλλαγές στην ομάδα. Πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει έτοιμο το πλάνο των μεταγραφών που θέλει. Αυτές θα είναι συγκεκριμένες, και από ότι φαίνεται και τα ονόματα που έχει στο μυαλό του, είναι καταγεγραμμένα σε μία μικρή λίστα.

Η μεταγραφή του Λερόι Σανέ στη Μπάγερν άφησε ένα κενό στους πολίτες. Όχι για τη βασική εντεκάδα, καθώς ο Σανέ εδώ και καιρό έχει χάσει τη θέση του στους βασικούς του Πεπ Γκουρντιόλα, αλλά χρειάζεται μεταγραφή για τον «πάγκο». Με τον Σανέ στη Γερμανία και τον Νταβίντ Σίλβα να αποχωρεί, οι επιλογές περιορίζονται, οπότε υπάρχει ανάγκη για έναν ποδοσφαιριστή που κυρίως θα έρχεται από τον πάγκο. Αυτόν τον ποδοσφαιριστή από ότι φαίνεται ο Καταλανός τεχνικός τον έχει βρει. Είναι ένας γνώριμος από τα παλιά. Ένας παίκτης που τον εκτιμά και μάλιστα έχει δηλώσει ότι «το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου το έχω παίξει υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα». Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντάγκλας Κόστα.

Σχετικά προσιτή επιλογή

Ο Βραζιλιάνος έχει μπει τελευταία στο μυαλό του προπονητή της Σίτι και συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται να ενταχθεί στην ομάδα του Μάντσεστερ. Πέρα από τα αγωνιστικά κρητήρια, ο Κόστα είναι μία «εφικτή» μεταγραφή. Εκείνος δεν είναι πολύ χαρούμενος στη Γιουβέντους. Δε τον ικανοποιεί καθόλου ο ρόλος που έχει. Το ίδιο μάλιστα ισχύει και για την ομάδα. Ο Σάρι δεν πετάει τη σκούφια του για τον ποδοσφαιριστή και θα ήταν ανοιχτός σε μία πώληση. Με αυτό το δεδομένο, τα 45 εκατομμύρια ευρώ που προσφέρει η Σίτι, μπορεί να είναι αρκετά για να ολοκληρωθεί το deal. Δεν είναι αμελητέο ποσό σίγουρα. Αλλά είναι ένα νούμερο που μπορεί να διατεθεί από τους πολίτες. Ακόμα και για κάποιον που δεν θα πάρει τη φανέλα σπίτι του. Οι πληροφορίες λένε, ότι μπορεί να είναι και η πρώτη μεταγραφή της Σίτι για το καλοκαίρι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version