Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κριστιάνο Ρονάλντο: Η αποθέωση από τον προπονητή του!
Γιουβέντους

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η αποθέωση από τον προπονητή του!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθάρισε με δύο γκολ Λάτσιο και κούπα και ο Μαουρίσιο Σάρι δεν μπόρεσε να μην τον αποθεώσει για την απόδοσή του.

21.07.2020 | 20:16

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε για άλλη μία φορά αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον καθένα και ουσιαστικά έδωσε το πρωτάθλημα στη Γιουβέντους. Στο ντέρμπι με τη Λάτσιο ο Πορτογάλος σκόραρε δις και χάρισε νίκη και τίτλο στη γηραιά κυρία. Παράλληλα ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφθασε τα 50 γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα και έγινε ο πιο γρήγορος σκόρερ στην ιστορία της Serie A.

Πολλά μπορεί να λέγονται για τη σχέση του Μαουρίτσιο Σάρι με τον Κριστιάνο, αλλά ότα έρχεται η ώρα να τον αποθεώσει, ο Ιταλός δεν είναι καθόλου φειδωλός στις δηλώσεις του. Ο προπονητής της Γιουβέντους, προφανώς ευχαριστημένος από την βοήθεια που πήρε από τον ποδοσφαιριστή του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν και αυτά που προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, έδιωξε και τα σύννεφα πάνω από τη σχέση τους. Μην ξεχνάμε ότι για τη Γιούβε τώρα είναι το κρίσιμο κομμάτι της σεζόν. Τα μεγάλα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ έρχονται και ο Σάρι θέλει ζεστό τον Κριστιάνο. Ζεστό και πρόθυμο να κάνει τα πάντα για την νίκη. Όχι ότι ο Πορτογάλος χρειάζεται έξτρα κίνητρο.

Οι δηλώσεις Σάρι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

«Όταν ο Ρονάλντο μυρίζει… αίμα, είναι μοναδικός στο είδος του. Ανακάμπτει πολύ γρήγορα ανάμεσα στα παιχνίδια. Δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης αλλά ψυχολογικής. Είναι ένας παίκτης που ξοδεύει πολύ ενέργεια σε κάθε αγώνα. Παρόλα αυτλα, επανέρχεται κάθε φορά πολύ γρήγορα. Είναι παγκόσμιας κλάσης τόσο στο μυαλό όσο και στα πόδια», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο Μαουρίσιο Σάρι.

Σημειώνεται ότι πλέον η Γιουβέντους είναι στο +8 από τη δεύτερη Ίντερ, μόλις τέσσερις αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version