Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι: Σβήνει τη φωτιά για Χάβερτζ ο Λάμπαρντ
Τσέλσι

Τσέλσι: Σβήνει τη φωτιά για Χάβερτζ ο Λάμπαρντ

Ο Φρανκ Λάμπαρντ, κόντρα στα τελευταία ρεπορτάζ, απέφυγε να μιλήσει για τον Κάι Χάβερτζ, δηλώνοντας προσηλωμένος στον αγώνα της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ

21.07.2020 | 17:34

Μπορεί τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών να “βουίζουν” σχετικά με τη μεταγραφή του Χάβερτζ στην Τσέλσι, ωστόσο ο Φρανκ Λάμπαρντ έσπευσε να σβήσει τη φωτιά. Ο προπονητής των “μπλε” τόνισε πως η ομάδα του δεν καίγεται τόσο για άλλους επιθετικούς, καθώς έχει αποκτήσει ήδη τους Βέρνερ και Ζίγεκ.

Στο μυαλό του Λάμπαρντ βρίσκεται μόνο το παιχνίδι στο Άνφιλντ κόντρα στη Λίβερπουλ. Εφόσον η ομάδα του Λονδίνου αποδράσει με το “διπλό”, αυτό θα σημάνει αυτόματα και την συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Έτσι λοιπόν, ο προπονητής της Τσέλσι δεν έδειξε τη διάθεση να κουβεντιάσει για τον άσο της Λεβερκούζεν

“Δεν πρόκειται να μιλήσω για τον Χάβερτζ. Έχω πει και παλαιότερα ότι είναι ένας παίκτης άλλης ομάδας. Κοιτάζω μόνο το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Επομένως, το τελευταίο πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι να μιλήσω για μεταγραφές.

Μην ξεχνάτε ότι έχουμε πάρει ήδη τους Βέρνερ και Ζίγεκ. Δύο παίκτες που έχουν τρομερό ταλέντο και περιμένουμε να μας βελτιώσουν τη νέα σεζόν. Σε ορισμένα παιχνίδια στερηθήκαμε το εύκολο γκολ και θέλουμε να το βρούμε με τους Ζίγεκ και Βέρνερ.

Ότι είναι να γίνει θα γίνει το επόμενο διάστημα. Όμως, το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι τα δύο τελευταία παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, αρχής γενομένης από το αυριανό”.

Υπενθυμίζουμε ότι η Τσέλσι δεν ολοκληρώνει τη σεζόν της στον αγώνα με τη Γουλβς για την 38η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Έχει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ.

Παράλληλα, βρίσκεται και στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί βέβαια δεν υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης μετά την εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Μπάγερν Μονάχου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version