Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντε Λαουρέντις: «Δώσαμε 80 εκατομμύρια για τον Όσιμεν»
Νάπολι

Ντε Λαουρέντις: «Δώσαμε 80 εκατομμύρια για τον Όσιμεν»

Στην αποκάλυψη του κόστους μεταγραφής του Βίκτορ Όσιμεν στη Νάπολι προχώρησε ο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος ανέφερε και τις ετήσιες αποδοχές του παίκτη!

31.07.2020 | 20:31

Μία υπόθεση η οποία έδειχνε να… ναυαγεί, τελικά καρποφώρησε.

Ο Βίκτορ Όσιμεν, εδώ και λίγες ώρες, είναι επίσημα ποδοσφαιριστής της Νάπολι. Οι «παρτενοπέι», μετά από εβδομάδες διαπραγματεύσεων, τα κατάφεραν και ανακοίνωσαν την απόκτηση του 21χρονου κεντρικού επιθετικού το απόγευμα της Παρασκευής (31/7).

Η αλήθεια είναι πως ο Όσιμεν ήταν διακαής πόθος του Τζενάρο Γκατούζο. Και με την άφιξή του, ο Νιγηριανός φορ έφερε χαμόγελα στις τάξεις του ιταλικού συλλόγου.

Όπως φυσικά στον πρόεδρο της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο ισχυρός άντρας των «παρτενοπέι», σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, αποκάλυψε το κόστος της μεταγραφής. Το οποίο έφτασε, σύμφωνα με τον ίδιο, τα 80 εκατομμύρια ευρώ. Ενώ οι ετήσιες αποδοχές του Όσιμεν θα ανέρχονται τα 4 με 4,5 εκατομμύρια!

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Νάπολι!

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Ντε Λαουρέντις:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την άφιξη του Όσιμεν. Θα φοράει το νούμερο 9 στη φανέλα. Η αλήθεια είναι πως ο Γκατούζο τον ήθελε πολύ στην ομάδα και έκανε ό,τι μπορούσε για να πέσουν τελικά οι υπογραφές. Κάτι που έγινε. Η Λιλ θα λάβει 80 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή, ενώ ο παίκτης θα αμείβεται με 4-4,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version