Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νίκησε η Ίντερ – Δικός της ο Αλέξις Σάντσες
Ίντερ

Νίκησε η Ίντερ – Δικός της ο Αλέξις Σάντσες

Ο Αλέξις Σάντσες εντάσσεται κανονικά στις επιλογές του Αντόνιο Κόντε για το Europa League, εξέλιξη που δείχνει... συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

03.08.2020 | 18:04

Η περίπτωση του Αλέξις Σάντσες ήταν εξαρχής περίπλοκη. Ο Χιλιανός επιθετικός τη φετινή σεζόν βρέθηκε στο Μιλάνο φορώντας τη φανέλα της Ίντερ. Οι «Νεραντζούρι» απέκτησαν τον έμπειρο επιθετικό με τη μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η συνεργασία του 31χρονου όμως με τον ιταλικό σύλλογο όπως φαίνεται θα μακροημερεύσει.

Ο Αντόνιο Κόντε το περασμένο καλοκαίρι πίστεψε όσο κανένας άλλος τον Αλέξις Σάντσες. Ο Χιλιανός προερχόταν από μια μέτρια σεζόν στην Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα νούμερα του πενιχρά και η αμφισβήτηση στο πρόσωπό του έντονη. Ο Ιταλός τεχνικός της Ίντερ ήταν αυτό που ουσιαστικά του έδωσε την ευκαιρία να πετάξει τη σκόνη και να σώσει τη καριέρα του.

Στο Μιλάνο ο Σάντσες έδειξε να… κολλάει ιδανικά με το πρότζεκτ της ομάδας. Η συνύπαρξη του στην επίθεση με τον Ρομελού Λουκάκου χάρισαν στην Ίντερ αξιοπιστία. Προσθέτοντας μάλιστα μαζί τους και τον εξαιρετικό Λαουτάρο Μαρτίνεζ το γλυκό… έδεσε απόλυτα. Οι «Νεραντζούρι» είδαν μετά από χρόνια να δημιουργείται μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα. Η Ίντερ υπό την καθοδήγηση του Αντόνιο Κόντε έφθασε αρκετά κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Βρήκε τη «χρυσή τομή» η Ίντερ για Σάντσες

Κάτι τέτοιο επιδιώκει να πράξει την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Και για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να κρατήσει στο ρόστερ της όλα τα πολύτιμα υλικά. Ο Αλέξις Σάντσες είναι ανάμεσα στους παίκτες που ΠΡΕΠΕΙ να μείνουν στο Μιλάνο. Η σημερινή εξέλιξη μάλιστα πρόδωσε πως η συνεργασία του Χιλιανού με την Ίντερ συνεχίζεται.

Οι Μιλανέζοι ανακοίνωσαν το ρόστερ τους για το υπόλοιπο του ταξιδιού τους στο Europa League προσθέτοντας το όνομα του Σάντσες. Κάτι τέτοιο μέχρι χθες έμοιαζε αμφίρροπο όμως η διοίκηση της Ίντερ φαίνεται πως βρήκε τη χρυσή τομή με τη Γιουνάιτεντ.

Βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι «Κόκκινοι Διάβολοι» παραχωρούν τα δικαιώματα του παίκτη έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι ο δανεισμός που εξέπνεε στις 9 του μήνα μένει μονάχα στα χαρτιά. Ο Αλέξις Σάντσες παραμένει «Νεραντζούρο».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version