Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κασεμίρο: “Μας ευνοεί ότι δε θα έχουν τους οπαδούς τους”
Ρεάλ Μαδρίτης

Κασεμίρο: “Μας ευνοεί ότι δε θα έχουν τους οπαδούς τους”

H απουσία οπαδών της Σίτι στη ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ της Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα στην ομάδα του σύμφωνα με τον Κασεμίρο.

05.08.2020 | 10:47

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Κασεμίρο μιλώντας στο Esporte Interactivo αναφέρθηκε στη δοκιμασία της “βασίλισσας” στη ρεβάνς της φάσης των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι “μερένχες” έχουν ένα βουνό να ανέβουν δεδομένου ότι ηττήθηκαν στην έδρα τους με 2-1. Στο “Έτιχαντ” θα παραταχθούν χωρίς τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι. Επιπλέον, οι οιωνοί για την ομάδα του Ζιντάν παραμονές του αγώνα δεν είναι οι καλύτεροι.

Παρ΄όλα αυτά, ο Κασεμίρο, θεωρεί ότι η απουσία οπαδών της Σίτι στο “Έτιχαντ” θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ομάδα του.

“Χωρίς οπαδούς είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και δύσκολο και για τις δύο πλευρές, αλλά είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης και γνωρίζουμε ότι έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε. Δεν θα έχουν τους οπαδούς τους και αυτό μπορεί να μας ευνοήσει λίγο. Αλλά οι παίκτες είναι οι ίδιοι, ο προπονητής είναι ο ίδιος και όλοι γνωρίζουμε ότι το επίπεδο δυσκολίας θα είναι το ίδιο επειδή είναι μια υπέροχη ομάδα.”

Βαράν: “Αυτά είναι τα καλύτερα παιχνίδια στη διοργάνωση”

Ο συμπαίκτης του Κασεμίρο, Ράφαελ Βαράν, μίλησε επίσης σε ένα βίντεο μήνυμα που δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων του συλλόγου, για την προσπάθεια της “βασίλισσας” να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σίτι.

“Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε μέρα, είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης Θέλουμε να κερδίσουμε ό, τι είναι δυνατόν και να κερδίσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έτσι. Δεν είχαμε παιχνίδια για να παίξουμε εκ των προτέρων, οπότε είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε. Η καλύτερη ομάδα εκείνη την ημέρα θα κερδίσει. Θα πάμε στο παιχνίδι με πείνα για τη νίκη και την απαραίτητη αποφασιστικότητα.”

Ο Varane πρόσθεσε για την πιθανότητα ενός ακόμη έντονα ανταγωνιστικού παιχνιδιού μεταξύ των ομάδων: “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας. Το πρώτο σκέλος ήταν ένα παιχνίδι υψηλής ποιότητας, με ένταση και από τις δύο ομάδες. Αποφασίστηκε από τις μικρές λεπτομέρειες. Και οι δύο ομάδες θέλουν να έχουν την μπάλα, βγάζουν πολύ ένταση και αυτό απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση. Αυτά είναι τα καλύτερα παιχνίδια στο Champions League – αυτά που αποφασίζονται πολύ λίγο. Γι ‘αυτό αγαπάμε αυτήν τη διοργάνωση”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version