Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γερό… μπάσιμο της Μίλαν για Τορέιρα
Μίλαν

Γερό… μπάσιμο της Μίλαν για Τορέιρα

Οι Μιλανέζοι επιδιώκουν να ενισχύσουν το κέντρο τους με τον Λούκας Τορέιρα της Άρσεναλ να παρουσιάζεται στο προσκήνιο ως μια εξαιρετικά ελκυστική περίπτωση.

08.08.2020 | 22:00

Και ποια ομάδα δεν θα ήθελε στις τάξεις της τον Λούκας Τορέιρα. Ο Ουρουγουανός μέσος έχει αποδείξει τόσο σε επίπεδο Σέριε Α όσο και στην Πρέμιερ Λιγκ πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Γρήγορος  στη σκέψη, σκληροτράχηλος στα αμυντικά του καθήκοντα. Ο Λούκας Τορέιρα είναι ο αμυντικός χαφ που μπορεί να ανακόψει κάθε επίθεση των αντιπάλων του.

Στα 24 του διάγει το δεύτερο χρόνο παρουσίας του στο Λονδίνο. Η Άρσεναλ τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2018 από την Σαμπντόρια με σκοπό να δώσει λύση στο κενό που την ταλανίζει χρόνια στα χαφ. Ο Ουρουγουανός δύο χρόνια τώρα μετρά περισσότερες από 60 συμμετοχές με τους «Κανονιέρηδες». Ο νυν προπονητής των Λονδρέζων, Μικέλ Αρτέτα το τελευταίο διάστημα περιόρισε τη δράση του 24χρονου χαφ. Το γεγονός αυτό φούντωσε τα σενάρια με τις διαρροές για τάσεις φυγής του παίκτη να φθάνουν στα αυτιά αρκετών μνηστήρων.

Μία από τις ομάδες που δείχνει διάθεση να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες της αναλογούν για την απόκτηση του παίκτη είναι η Μίλαν. Οι «Ροσονέρι» θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα τους ενόψει νέας σεζόν φέρνοντας ποιοτικούς παίκτες στο Σαν Σίρο.

Οι Ιταλοί στέλνουν στην Μίλαν τον Τορέιρα

Ο Λούκας Τορέιρα αναμφίβολα θα μπορούσε να δέσει ιδανικά με το υπόλοιπο σύνολο της Μίλαν. Ο Στέφανο Πιόλι ανέκαθεν επιζητούσε στις ομάδες του ποδοσφαιριστές που να δίνουν τα πάντα για το σύνολο. Ο Ουρουγουανός είναι μια τέτοια περίπτωση. Είναι ο παίκτης που άμα του δώσεις κίνητρο τότε θα αγωνιστεί στο 100% δίνοντας τα πάντα στο να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου.

Η αγοραστική αξία του 24χρονου αυτή τη στιγμή ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που η Μίλαν θα μπορούσε να δαπανήσει. Η Άρσεναλ δεσμεύει το μέλλον του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Οι Λονδρέζοι όμως όπως αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα δεν θα έλεγαν όχι στο να μπουν σε συζητήσεις για την πρόωρη παραχώρηση του παίκτη. Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Ουρουγουανός να επιστρέψει στην αγαπημένη του Σέριε Α.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version