Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στα νοκ- άουτ κάνει… πλάκα σε όλους ο Κριστιάνο!
Γιουβέντους

Στα νοκ- άουτ κάνει… πλάκα σε όλους ο Κριστιάνο!

Όταν η μπάλα καίει ο Κριστιάνο Ρονάλντο δηλώνει "παρών" με τα γκολ του στα νοκ άουτ ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως δείχνουν και τα στατιστικά του.

12.08.2020 | 20:49

Πέρυσι η Γιουβέντους έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Φέτος αποκλείστηκε στη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Λιόν. Παρόλα αυτά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε και με το… παραπάνω το χρέος του. Στα νοκ- άουτ παιχνίδια με τους “μπιανκονέρι” σημείωσε ούτε ένα, ούτε δύο. Αλλά επτά τέρματα!

Και αν δεν σας έφτανε αυτό το στατιστικό στοιχείο που να διαβάσετε και το επόμενο. Ο Πορτογάλος φορ ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ιταλικής ομάδας που βρήκε δίχτυα, μετά τους ομίλους. Παρόλα αυτά ακόμη και εκείνος δεν μπορούσε να πάρει από το… χέρι τους πρωταθλητές Ιταλίας και να τους πάει ως την κορυφή της Ευρώπης. Και ας το ήθελε πολύ. Και ας ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια η φάση των “8” των “αστεριών” δεν θα έχει τον “CR7”. Ε και; Τα νούμερα που έχει καταγράψει από το 2014-2015 στα παιχνίδια δίχως… αύριο δεν τα έχει κανένας άλλος σούπερ σταρ. Μιας και έχει φτάσει τα 33! Τα διπλά και κάτι… ψιλά από τον δεύτερο, Λιονέλ Μέσι.

Δεν τον… κοντράρει κανείς τον Κριστιάνο στα νοκ άουτ ματς!

Στο Τσάμπιονς Λιγκ κάτι… παθαίνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Γίνεται ακόμη καλύτερος. Ακόμη πιο αποτελεσματικός σε σχέση με τα ματς του πρωταθλήματος. Είτε μιλάμε για την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, είτε ακόμη και τώρα ως φουνταριστός της Γιουβέντους.

Ο Πορτογάλος στα νοκ- άουτ παιχνίδια από τη σεζόν 2014-2015 έχει φτάσει να πανηγυρίσει 33 φορές! Κάτι που απέχει… έτη φωτός από τον δεύτερο. Συγκεκριμένα ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έχει σημειώσει 16 τέρματα. Τρίτος στην εν λόγω λίστα είναι το μεγάλο “πιστόλι” της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με 14.

Τέταρτος και… καταϊδρωμένος είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Νεϊμάρ που έχει πετύχει μόλις 12 “παστέλια” όταν καίει η μπάλα. Είτε τον μισείς, είτε τον λατρεύεις δεν γίνεται να μην παραδεχτείς την κλάση και την ποιότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version