Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ποιος άλλος; Καλύτερος πιτσιρικάς της Πρέμιερ Λιγκ ο Άρνολντ! (pic)
Λίβερπουλ

Ποιος άλλος; Καλύτερος πιτσιρικάς της Πρέμιερ Λιγκ ο Άρνολντ! (pic)

Ο Αλεξάντερ Άρνολντ αναμένεται να κάνει μια σπουδαία καριέρα και... σίγουρα θα έρθουν ακόμα περισσότεροι ατομικοί τίτλοι!

14.08.2020 | 15:30

Αν μη τι άλλο η Πρέμιερ Λιγκ είναι για πολλούς λόγους το πιο δυνατό πρωτάθλημα του κόσμου. Για να ξεχωρίσεις σε αυτήν την λίγκα… πρέπει πραγματικά να το αξίζεις και να παλέψεις πάρα πολύ. Η φετινή ομάδα που εξέπληξε τους πάντες δεν είναι άλλη από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, την Λίβερπουλ.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε στο οπλοστάσιο του πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά και άλλους νεότερους που έκαναν μια μαγική σεζόν.

Ένας παίκτης ο οποίος είχε καταλυτικό ρόλο στην φετινή επιτυχία των reds είναι και ο Αλεξάντερ Άρνολντ!

Μάλιστα, η Πρέμιερ Λιγκ, ανακοίνωσε πως ο Άγγλος μπακ ήταν ο κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής της περασμένης σεζόν. Ένα ακόμα σπουδαίο επίτευγμα για τον 21χρονος άσσο.

Σε 38 του εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Άρνολντ, σημείωσε 4 τέρματα, ενώ παράλληλα μοίρασε και 13 ασίστ. Αν μη τι άλλο τα στατιστικά του είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικά και δικαίως κατακτά αυτόν τον ατομικό τίτλο!

Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ νιώθει περήφανος με αυτό το επίτευγμα και… δεν το κρύβει!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version