Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πατέρας Μέσι: «Δύσκολο να μείνει στη Μπαρτσελόνα»
Μπαρτσελόνα

Πατέρας Μέσι: «Δύσκολο να μείνει στη Μπαρτσελόνα»

Πατέρας Μέσι: Δύσκολο να παραμείνει στη Μπαρτσελόνα ο Μέσι - Η δήλωσή του σε δημοσιογράφο την ώρα που έβγαινε από το ταξί.

02.09.2020 | 14:28

Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι είναι Βαρκελώνη για το ραντεβού του με τον Τζόζεπ Μπαρτομέου σχετικά με το μέλλον του γιου του στη Μπαρτσελόνα. Παρότι η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα, ο πατέρας και εκπρόσωπος του αργεντινού έδωσε ήδη το στίγμη του σχετικά με τη θέση της πλευράς Μέσι. Σε απάντηση δημοσιογράφου την ώρα που έβγαινε από το ταξί, ο Χόρχε Μέσι ανέφερε: «Δύσκολο να μείνει ο Μέσι στη Μπαρτσελόνα».

Δημοσιογράφος: Καλησπέρα, τί θα γίνει με τη Μπαρτσελόνα»

Πατέρας Μέσι: Δύσκολο, Δύσκολο

Δημοσιογράφος: H Μάντσεστερ Σίτι θα ήταν μία καλή επιλογή

Πατέρας Μέσι: Ναι, ίσως να ήτα

Δημοσιογράφος: Έχεις μιλήσει με τον Πεπ Γκουαρντιόλα

Πατέρας Μέσι: ΌΧι,

Δημοσιογράφος: Ποιο είναι το μέλλον της Μπαρτσελόνα

Πατέρας Μέσι: Δύσκολο

Δείτε το βίντεο

https://twitter.com/i/status/1301085684355260416

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ισπανία, ο Χόρχε Μέσι θα δηλώσει επίσημα στον Μπαρτομέου ότι ο γιος του θέλει να αποχωρήσει από την ομάδας. Στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προταθεί στον Αργεντινό νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Ωστόσο, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο ακόμη. Όχι τουλάχιστον για τις επόμενες ώρες μιας και όλα είναι στον “αέρα”.

Αν και πρόθεση του σούπερ σταρ του συλλόγου είναι να αποχωρήσει με κάθε τρόπο από τις τάξεις της “Μπάρτσα”.

Στη… γωνία για Μέσι η Μάντσεστερ Σίτι!

Οι εξελίξεις αναμένονται να είναι ραγδαίες τις επόμενες ώρες/ ημέρες στην Μπαρτσελόνα όσον αφορά το μέλλον του Λιονέλ Μέσι σε αυτή. Η πλευρά του παίκτη είναι ξεκάθαρη. Δεν θέλει για κανένα λόγο να παραμείνει στους Καταλανούς. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πιο θα είναι το μέλλον του.

Ήδη η Μάντσεστερ Σίτι έχει δείξει με κάθε τρόπο ότι επιθυμεί να τον εντάξει στο ρόστερ της, ενόψει της νέας σεζόν. Άλλωστε είναι ένας σύλλογος, ίσως από τους λίγους, που μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις της “Μπάρτσα”, αλλά και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, είναι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί με κάθε τρόπο να “ψήσει” τον Μέσι να συνεργαστεί εκ νέου μαζί του. Για να δούμε αν στο τέλος θα τα καταφέρει.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version