ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Οι Άραβες δελεάζουν τον «εγκέφαλο» της Αταλάντα

Η Αταλάντα έχει δώσει το ελεύθερο στον ποδοσφαιριστή της προκειμένου εκείνος να πάρει την απόφαση να δεχθεί ή όχι την άκρως ελκυστική πρόταση.

Οι Άραβες δελεάζουν τον «εγκέφαλο» της Αταλάντα

H Αταλάντα σφύζει από εμπειρία και ταλέντο, όμως κακά τα ψέματα στηρίζεται περισσότερο σε ορισμένες μονάδες. Ίλισιτς, Ζαπάτα και Γκόμεζ είναι οι κινητήριοι μοχλοί της επιθετικής γραμμής της ομάδας από το Μπέργκαμο. Οι παίκτες που όταν απουσιάζουν από το μπλοκάκι του Γκασμπερίνι τότε υπάρχει πραγματικό πρόβλημα.

Από τους τρεις παραπάνω οι δύο λειτουργούν περισσότερο ως εκτελεστές. Ο τρίτος αστέρας της Αταλάντα είναι και ο «εγκέφαλος» της. Μιλάμε φυσικά για τον Πάπου Γκόμεζ. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός συμβάλει τα μέγιστα στο παιχνίδι της ιταλικής ομάδας. Όλα αυτά τα χρόνια πρωτοστατεί της προσπάθειας της ομάδας από το Μπέργκαμο. Είναι περιττό να πούμε πως ενδεχόμενη απώλειά του θα δημιουργήσει τεράστια κενό στη δημιουργία της ομάδας.

Όμως όταν έρχονται προτάσεις σαν την ακόλουθη δεν μπορείς να μην σκεφτείς με διαφορετικό τρόπο το μέλλον. Τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία βουίζει ο τόπος πως η Αταλάντα έχει δεχθεί κρούση από την Αλ Νασρ. Η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχει βάλει στο στόχαστρο τον 32χρονο άσσο της ομάδας από το Μπέργκαμο. Αταλάντα Γκόμεζ

Απορρίπτει τα πετροδόλαρα ο παίκτης της Αταλάντα

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος στα γραφεία της Αταλάντα έχει έρθει μια άκρως δελεαστική πρόταση. Πιο συγκεκριμένα, οι Άραβες προτείνουν 15 εκατομμύρια ευρώ στον ιταλικό σύλλογο. τα νούμερα όμως είναι ακόμη πιο ελκυστικά για τον ίδιο τον Πάπου Γκόμεζ. Η Αλ Νασρ προτείνει συμβόλαιο στον Αργεντινό που οι ετήσιες απολαβές θα ξεπερνούν τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Το νούμερο αυτό για πολλούς θα έμοιαζε με όνειρο ζωής. Για τον Γκόμεζ κάτι τέτοιο δείχνει να μην ισχύει, μιας και ο παίκτης σκέφτεται να απορρίψει την πρόταση. Η Αταλάντα έχει δώσει το ελεύθερο στον Αργεντινό να αποφασίσει ο ίδιος το μέλλον του. Ο 32χρονος όμως δεν δείχνει να σκέφτεται καμιά άλλη προοπτική. Η Αταλαντά είναι η ομάδα που βρίσκεται στο μυαλό του. Η ομάδα από το Μπέργκαμο θα αγωνιστεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό από μόνο του αποτελεί πρόκληση για τον Αργεντινό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ