Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η νέα φανέλα της Γουλβς θυμίζει… Πορτογαλία (pics)
Φώτο Ημέρας

Η νέα φανέλα της Γουλβς θυμίζει… Πορτογαλία (pics)

Η Γουλβς παρουσίασε τη νέα της φανέλα δίνοντας της έντονο άρωμα... εθνικής Πορτογαλίας κάνοντας τους ποδοσφαιριστές της να αισθανθούν οικεία.

18.09.2020 | 13:59

Με τόσους Ίβηρες στο ρόστερ της η Γουλβς βρήκε τον τρόπο να κάνει τους παίκτες της να αισθανθούν σαν το… σπίτι τους. Ο βρετανικός σύλλογος το πρωί της Παρασκευής έφερε στη δημοσιότητα τις νέες τρίτες εμφανίσεις της ομάδας για τη σεζόν 2020/21. Οι «Λύκοι» θέλουν η νέα χρονιά να πάει ακόμη καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη άκρως επιτυχημένη πορεία τους.

https://twitter.com/Wolves/status/1306865630403010560

Έτσι οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλησαν να ζεστάνουν τους παίκτες τους παρουσιάζοντας μια εμφάνιση που θυμίζει κατά πολύ την εθνική Πορτογαλίας. Η τρίτη εμφάνιση της Γουλβς έχει έντονα τα χρώματα των Ιβήρων. Το μπορντό και το πράσινο κυριαρχούν στη φανέλα με τους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές της να την προμοτάρουν με πλατιά χαμόγελα.

Δείτε τις νέες εμφανίσεις της Γουλβς στα χρώματα της εθνικής Πορτογαλίας

Ζοάο Μουτίνιο, Ραούλ Χιμένεθ και οι υπόλοιποι Ίβηρες απαρτίζουν τη νέα καμπάνια της Γουλβς στα χρώματα της εθνικής Πορτογαλίας. Ο βρετανικός σύλλογος τα τελευταία χρόνια έχει έντονο στοιχείο από τη πορτογαλική αγορά. Ο Χόρχε Μέντες κινεί τα νήματα των «Λύκων» φέρνοντας στην ομάδα ουκ ολίγους συμπατριώτες του.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα εξαιρετικό κράμα ποδοσφαιριστών που σφύζουν από ταλέντο και δημιουργία. Η φόρμουλα αυτή έχει φέρει τεράστια επιτυχία στο βρετανικό σύλλογο, η οποία κορυφώθηκε τη περασμένη σεζόν. Η Γουλβς έφθασε μια ανάσα από τη κατάκτηση μιας θέσης στην 4αδα του πρωταθλήματος χάνοντας στο φινάλε την είσοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Φέτος άπαντες στην ομάδα ευελπιστούν πως θα έχουν αντίστοιχη πορεία στο νούμερο ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στον πλανήτη. Προπονητής και παίκτες κατανοούν τις δυσκολίες όμως τώρα έχουν την εμπειρία να ανταπεξέλθουν. Ευχή η νέα φανέλα να φέρει γούρι και όπου χρησιμοποιηθεί να συνδυαστεί με νίκες για την ομάδα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version