Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άντριαν: “Πρώτος έρχεται, τελευταίος φεύγει ο Τιάγκο”
Λίβερπουλ

Άντριαν: “Πρώτος έρχεται, τελευταίος φεύγει ο Τιάγκο”

Ο Άντριαν αποθέωσε τον Τιάγκο Αλκάνταρα για το ζήλο που επιδεικνύει από την πρώτη κιόλας μέρα στη Λίβερπουλ

24.09.2020 | 16:55

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα ήταν η μεγάλη μεταγραφή της Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν. Ο Ισπανός μέσος άφησε το Μόναχο και τη Μπάγερν για να ενσωματωθεί στη φαρέτρα του Γιούργκεν Κλοπ. Μάλιστα, ο Γερμανός κόουτς τού έδωσε χρόνο συμμετοχής άμεσα, καθώς τον χρησιμοποίησε σε όλο το δεύτερο μέρος κόντρα στην Τσέλσι. Σύμφωνα με τον Άντριαν, ο Τιάγκο δίνει μια άλλη νότα στην ομάδα της Λίβερπουλ.

Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας των “κόκκινων” μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ο πρώην μέσος της Μπάγερν επιδεικνύει τεράστιο ζήλο από την πρώτη κιόλας στιγμή στη νέα του ομάδα.

Έτσι, ο Άντριαν παρουσιάστηκε σίγουρος πως σε συνδυασμό με την τρομερή ποιότητά του, ο Τιάγκο θα ταιριάξει άριστα στην ομάδα του Κλοπ.

“Ο Τιάγκο είναι διαφορετικός παίκτης. Χρησιμοποιεί το ίδιο καλά τα δυο του πόδια, ενώ έχει απίστευτες φιλοδοξίες. Τον βλέπεις να κάνει πάσες που δεν σκέφτεσαι καν, ενώ σουτάρει με μεγάλη ποιότητα.

Επίσης είναι πολύ δουλευταράς και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Πιστεύω ότι θα προσαρμοστεί πολύ γρήγορα. Φαίνεται ήδη άλλωστε, ότι το Μέλγουντ είναι σαν το σπίτι του. Είναι ο πρώτος που έρχεται και ο τελευταίος που φεύγει.

Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Εγώ τον γνώριζα από την εθνική ομάδα, κι επειδή έχουμε πολλούς κοινούς φίλους. Είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει πολύ σε μια πολύ δύσκολη σεζόν όπως η φετινή. Άλλωστε, μιλάει πολύ καλά αγγλικά, οπότε δεν έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής. Πιστεύω ότι θα διασκεδάσει πολύ την πρώτη του σεζόν στη Λίβερπουλ”, τόνισε ο Άντριαν για τον συμπατριώτη του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version