Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λέιτον: Οι 6 οπαδοί της και η υπέροχη κίνησή τους
Αγγλία

Λέιτον: Οι 6 οπαδοί της και η υπέροχη κίνησή τους

Έξι οπαδοί της Λέιτον Όριεντ νοίκιασαν δωμάτια Airbnb δίπλα στο γήπεδο για να δουν αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας. Ο ρομαντισμός δεν φεύγει ποτέ...

03.10.2020 | 09:00

Ωραίος είναι ο Μπαπέ. Ωραίο το Champions League. Τα εκατομμύρια. Η λάμψη. Αλλά το πραγματικό ποδόσφαιρο κρύβεται αλλού. Στις τοπικές ομάδες. Σαν τη Λέιτον Όριεντ.

Και στην αγάπη των αγνών οπαδών οι οποίοι με κάθε τρόπο θα πάνε να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Ακόμη και τώρα επί εποχής κορωνοϊού. Διδακτικό για κάθε οπαδό σε όλο τον κόσμο, θα πρέπει να είναι αυτό που έκαναν οι 6 φίλοι της Λέιτον Όριεντ.

Πιο συγκεκριμένα, οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας βρήκαν έναν τουλάχιστον πρωτόγνωρο τρόπο για να δουν από κοντά την αναμέτρηση της Λέιτον Όριεντ με τη Μάνσφιλντ για το πρωτάθλημα.

Τι έκαναν λοιπόν; Νοίκιασαν ένα δωμάτιο Airbnb δίπλα από το γήπεδο, με σκοπό να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας του απέναντι στη Μάνσφιλντ. Αν μη τι άλλο μία εκπληκτική κίνηση, που δείχνει ότι ο ρομαντισμός δεν έχει φύγει τελείως από τα γήπεδα. Και πως το κάθε πρόβλημα έχει και τη λύση του. Αρκεί να είσαι έξυπνος για να τη βρεις.

Αναβλήθηκε το Λέιτον Όριεντ-Τότεναμ λόγω κορωνοϊού

Η Λέιτον «χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό, καθώς αρκετά μέλη του ποδοσφαιρικού της τμήματος βρέθηκαν θετικά στον ιό. Γι΄αυτό η αναμέτρηση του 3ου γύρου του Λιγκ Καπ με την Τότεναμ.

Αλλά προφανώς όλα πλέον θα πάνε πίσω. Ο κορωνοϊός δεν λέει να μας αφήσει ήσυχους και ό,τι σχέδια γίνονται (σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής μας), μπορούν να ακυρωθούν ανά πάσα στιγμή…

Ωραίος είναι ο Μπαπέ. Ωραίο το Champions League. Τα εκατομμύρια. Η λάμψη. Αλλά το πραγματικό ποδόσφαιρο κρύβεται αλλού. Στις τοπικές ομάδες. Σαν τη Λέιτον Όριεντ.

Πηγή πληροφοριών: The Pub Tales

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version