Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αουάρ για Λιόν: «Έχω να προσφέρω πολλά σε αυτόν τον σύλλογο»
Ολιμπίκ Λυών

Αουάρ για Λιόν: «Έχω να προσφέρω πολλά σε αυτόν τον σύλλογο»

Ο Χουσέμ Αουάρ παραμένει στη Λιόν και τη νέα χρονιά, καθώς όπως αναφέρει ο ίδιος έχει ακόμα πολλά πράγματα να προσφέρει στην ομάδα.

05.10.2020 | 17:38

Η θέση του Χουσέμ Αουάρ βρίσκεται στη Λιόν! Εκεί θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γάλλος χαφ και τη νέα χρονιά. Καθώς δεν έχει την επιθυμία να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Το όνομα του Αουάρ συνδέθηκε με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Μεταξύ των οποίων η Άρσεναλ! Αλλά τελικά δεν πρόκειται να φύγει για κανέναν. Καθώς πιστεύει πως έχει να προσφέρει ακόμα πράγματα στον γαλλικό σύλλογο.

«Νιώθω πως έχω ακόμα πολλά πράγματα να προσφέρω σε αυτή την ομάδα και σε αυτόν τον σύλλογο. Αισθάνομαι πως μπορώ ακόμη να φέρω επιτυχίες για αυτόν τον σύλλογο. Την ομάδα που με μεγάλωσε. Τόσο απλά», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Χουσέμ Αουάρ ο οποίος έριξε… χυλόπιτα στην Άρσεναλ, αλλά και σε όσες ομάδες είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του.

Πίεσε πολύ η Άρσεναλ, αλλά…

Η Άρσεναλ ήταν η ομάδα που τον θέλησε περισσότερο από καμία άλλη στο μεταγραφικό παζάρι. Οι «Κανονιέρηδες» χτύπησαν δύο φορές την… πόρτα πόρτα της Λιόν, όμως ουδέποτε αυτή άνοιξε για εκείνους. Ο τεχνικός των Λονδρέζων, Μικέλ Αρτέτα, ήθελε όσο κανέναν άλλον τον Γάλλο μέσο στην ομάδα του. Αυτό το σκηνικό μπορεί να περιμένει τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα. Καθώς φέτος δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει η μεταγραφή. Εξάλλου σε λίγες ώρες, η μεταγραφική περίοδος λήγει και επίσημα! Άρα έτσι κι αλλιώς τα περιθώρια είναι κάτι παραπάνω από στενά.

Ο Αουάρ όλο αυτό το διάστημα συγκέντρωσε όλα τα φώτα επάνω του προσελκύοντας τα μεγαθήρια της Ευρώπης. Γιουβέντους, Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρθηκαν έντονα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Αλλά σε κάθε διαπραγμάτευση έβρισκαν και έναν τοίχο μπροστά τους.

Η Άρσεναλ λοιπόν μπορεί να έδειξε πολύ έντονο ενδιαφέρον για τον Αουάρ, αλλά δεν ήταν η μόνη. Σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες… έπεσαν στα πόδια τουγια το πολυπόθητο «ναι», αλλά τίποτα.

Ο 22χρονος χαφ θα συνεχίζει να φοράει τη φανέλα της Λιόν. Και με τη χρηματιστηριακή του αξία στα 50 εκατομμύρια ευρώ ήδη, να είστε σίγουροι πως αργά ή γρήγορα θα πάρει μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ μεταγραφή!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version