Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σουάρεζ: “Ένιωσα τον πόνο που αισθάνθηκε ο Μέσι”
Μπαρτσελόνα

Σουάρεζ: “Ένιωσα τον πόνο που αισθάνθηκε ο Μέσι”

Ο πρώην "μπλαουγκράνα", Λουίς Σουάρεζ, εξέφρασε για μία ακόμη φορά την πικρία του για τον τρόπο που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα.

09.10.2020 | 11:32

Ο Λουίς Σουάρεζ εδώ και λίγο καιρό δεν αποτελεί παίκτη της Μπαρτσελόνα. Βρίσκεται στο στρατόπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία κινήθηκε γρήγορα για την απόκτησή του μετά την απόφαση της “Μπάρτσα” να μην συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του.

Ο τρόπος με τον οποίο έμαθε ο Σουάρεζ για τις προθέσεις της Μπαρτσελόνα για τον ίδιο ήταν ο λόγος που πλήγωσε τον παίκτη. Ειδικότερα, ο Σουάρεζ πληροφορήθηκε λίγες μέρες μετά την άφιξη του Κούμαν ότι δε βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας και του ζητήθηκε να ψάξει άλλο σύλλογο. Όλα αυτά, σε μία περίοδο που το μέλλον του Μέσι στη Μπαρτσελόνα έμοιαζε αβέβαιο.

Αυτή η συμπεριφορά προς το πρόσωπο του Ουρουγουανού είχε προκαλέσει τότε την έκρηξη του Μέσι.

“Λουίς, άξιζες ένα αντίο που ταιριάζει με το ποιος είσαι: ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ιστορία του συλλόγου. Κάποιος που πέτυχε σπουδαία πράγματα για την ομάδα και σε ατομικό επίπεδο. Δεν άξιζες να σε πετάξουν όπως έκαναν. Αλλά η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το στάδιο τίποτα δεν με εκπλήσσει πια” είχε γράψει ο καλός του φίλος, Λιονέλ Μέσι, με ανάρτησή του στο instagram.

Ακόμα είναι πληγωμένος ο Σουάρεζ

Φτάνοντας στο σήμερα, ο Ουρουγουανός στράικερ παραμένει πικραμένος από τη στάση της Μπαρτσελόνα. Γι αυτό το λόγο προέβη στις εξής δηλώσεις μετά τη νίκη της εθνικής του ομάδας επί της Χιλής με 2-1.

“Δεν με εξέπληξε ο Μέσι γιατί τον γνωρίζω πάρα πολύ καλά, ήξερα τον πόνο που ένιωσε, όπως και εγώ. Ένιωσε ότι με έδιωξαν από το κλαμπ για τους τύπους. Υπήρχαν άλλοι τρόποι να κάνουν τα πράγματα σωστά μαζί μου. Ήταν έξι χρόνια και αυτό τον ενοχλούσε επίσης. Τον βλέπω ως φίλο και ξέρει πόσο άσχημα υποφέραμε. Η οικογένειά μου ήθελε να με δει χαρούμενο. Υπάρχουν μερικά περίεργα πράγματα στη Μπαρτσελόνα, όπως το να σε στέλνουν να προπονηθείς ξεχωριστά, επειδή δεν υπολογίζεσαι για το παιχνίδι. Αυτά τα πράγματα με έκαναν να νιώθω άσχημα και η οικογένειά μου με επηρέασε. Με ενθάρρυναν να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία. Όταν η Ατλέτικο ήρθε να με αποκτήσει δεν δίστασα ούτε μια στιγμή. Προφανώς, πρέπει να συνηθίσω σε διάφορα πράγματα, αλλά αισθάνομαι πολύ χαρούμενος στην Ατλέτικο”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version