Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Είναι αυθεντικός ο Κριστιάνο, τιμή μου που είμαστε συμπαίκτες»
Γιουβέντους

«Είναι αυθεντικός ο Κριστιάνο, τιμή μου που είμαστε συμπαίκτες»

«Έκρηξη» αγάπης και λατρείας προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τον νεαρό και νεοαποκτηθέντα μέσο της Γιουβέντους, Γουέστον ΜακΚίνι.

10.10.2020 | 15:22

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δίχως καμία αμφιβολία αποτελεί είδωλο για το ποδοσφαιρικό κοινό. Άλλοι τον αγαπούν τρελά, άλλοι τον μισούν προτιμώντας τον Λιονέλ Μέσι. Όπως και να έχει, δεν γίνεται αν τον μισεί κανείς να μην παραδεχτεί το μεγαλείο του.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος δεν αρκείται σε εγκωμιαστικά σχόλια μόνο από θαυμαστές του εκτός γηπέδου. Πολλοί ποδοσφαιριστές, νέοι κυρίως αλλά και όχι, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Ένας από αυτούς είναι και ο Γουέστον ΜακΚίνι.

Ο 22χρονος μέσος αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους πριν από 40 ημέρες με τη μορφή δανεισμού από τη Σάλκε. Στα δυο ματς με Σαμπντόρια και Ρόμα αγωνίστηκε συνολικά για 148 λεπτά. Βασικός με την πρώτη, ενώ βγήκε αλλαγή στο 58′ στον αγώνα με τη δεύτερη.

Απολαμβάνει τη ζωή στο Τορίνο και το έδειξε με ένα σχόλιο που αφορούσε τον σταρ της ομάδας του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πολλές φορές από μόνος του είναι ένας πολύ καλός λόγος για έναν ποδοσφαιριστή στο να αποφασίσει να παίξει στη Γιουβέντους. Ή τέλος πάντων όπου αγωνίζεται ο 35χρονος Πορτογάλος επιθετικός.

«Είδωλο ο Κριστιάνο»

Ήδη από τις πρώτες μέρες συνύπαρξης μαζί του, ο ΜακΚίνι έχει εκφράσει τη χαρά και την ικανοποίησή του για το ότι φοράει τη φανέλα της Γιούβε. Και δεν είναι μόνο το πρεστίζ του συλλόγου, αλλά το γεγονός ότι παίζει πλάι σε έναν θρύλο.

Σε δηλώσεις του δεν έκρυψε την αρχική ντροπή όταν τον πρωτοείδε, ενώ αποκάλυψε και το ψευδώνυμο που του έχει βγάλει ο Κριστιάνο.

«Ειλικρινά είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίζω με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ακόμα θυμάμαι και δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που τον συνάντησα. Περπατούσα, τον είδα και λέω “ωχ, να είσαι ψύχραιμος”. Αλλά, είναι ένας πολύ αυθεντικός άνθρωπος. Με φωνάζει παιδί του Τέξας…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version