Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκουαρντιόλα: Δεν άντεχε η τσέπη μας άλλον επιθετικό
Μάντσεστερ Σίτι

Γκουαρντιόλα: Δεν άντεχε η τσέπη μας άλλον επιθετικό

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα βλέπει το πρόβλημα στην επίθεση να βαθαίνει όμως τώρα δεν έχει χρόνο για να σκέφτεται το παρελθόν.

27.10.2020 | 11:53

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι έπειτα το άκουσμα του νέου τραυματισμού του Κουν Αγκουέρο. Ο Αργεντινός υπέστη μυικό τραυματισμό στο πρόσφατο παιχνίδι με την Γουεστ Χαμ, ο οποίος θα τον διατηρήσει στα… πιτς περίπου έναν μήνα. Αν συνυπολογίσουμε και την απουσία του Γκάμπριελ, ο Πεπ Γκουαρντιόλα μένει επί της ουσίας χωρίς κλασικό κυνηγό.

Ο Καταλανός τεχνικός βλέπει την ομάδα του να δυσκολεύεται αρκετά το τελευταίο διάστημα. Οι «Πολίτες» δεν έχουν ξεκινήσει όπως θα ήθελαν τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Σε πέντε συνολικά αναμετρήσεις η Σίτι μετρά δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Αποτέλεσμα η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Η γκρίνια δίνει και παίρνει στους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι αμφισβητούν έντονα την μεταγραφική πολιτική που ακολούθησαν διοίκηση και Γκουαρντιόλα. Η Μάντσεστερ Σίτι ουσιαστικά μένει χωρίς κλασικό επιθετικό το επόμενο διάστημα έχοντας μπροστά της συνεχόμενα παιχνίδια σε Αγγλία και Ευρώπη. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο προπονητής των «Πολιτών», Πεπ Γκουαρντιόλα υπεραμύνθηκε της διοίκησης τονίζοντας πως η ομάδα το καλοκαίρι έριξε το βάρος στην άμυνα.

Γκουαρντιόλα: Θέλαμε μα δεν μπορούσαμε να πάρουμε επιθετικό

Η ομάδα από το Μάντσεστερ δαπάνησε αρκετά χρήματα όμως αυτά πήγαν αποκλειστικά στην ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής. Ο ερχομός των Ρούμπεν Ντίας και Νέιθαν Άκε κρίθηκε σημαντικότερος, με το σύνολο των χρημάτων να δίνεται για την απόκτηση και των δύο.

«Το σκεφτήκαμε, το συζητήσαμε να κοιτάξουμε την αγορά για έναν επιθετικό όμως πρακτικά δεν μπορούσαμε. Εάν αποφασίζαμε να αγοράζαμε έναν επιθετικό θα έπρεπε να κινηθούν στο ίδιο επίπεδο με αυτό των Αγκουέρο και Γκάμπριελ. Στην πραγματικότητα όμως δεν μπορούσαμε να το αντέξουμε οικονομικά» τόνισε ο Καταλανός τεχνικός υπερασπίζοντας τη δική του απόφαση αλλά περισσότερο αυτή της διοίκησης.

Τώρα η Μάντσεστερ Σίτι καλείται να βγάλει το απαιτητικό πρόγραμμα με λύσεις εκ των έσω. Στέρλινγκ, Σίλβα, Φόντεν και Μαχρέζ εθα πρέπει να βγουν μπροστά και να βγάλουν να κάστανα από τη φωτιά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version