Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι… έξι που θα αποχαιρετήσουν τον Ιανουάριο την Μπαρτσελόνα!
Μπαρτσελόνα

Οι… έξι που θα αποχαιρετήσουν τον Ιανουάριο την Μπαρτσελόνα!

Πολλές αναμένονται να είναι οι αποχωρήσεις από την Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα. Αυτοί βρίσκονται κοντά στην... έξοδο!

16.11.2020 | 20:28

Η Μπαρτσελόνα διανύει σίγουρα μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις στην σύγχρονη ιστορία της. Τα οικονομικά του συλλόγου πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και λόγω της πανδημίας. Εδώ όμως και αρκετό καιρό τα ταμεία των Μπλαουγκράνα είναι… μείον και ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου δεν κατάφερε να τα ισορροπήσει. Πλέον οι άνθρωποι του συλλόγου πρέπει να προχωρήσουν σε πολλές ενέργειες προκειμένου να έρθει άμεσα η οικονομική ανάκαμψη.

Όπως γνωρίζεται η Μπαρτσελόνα έχει ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ στον κόσμο. Ήδη γίνονται συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές, προτείνοντας τους περικοπή μισθών. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει επέλθει καμία συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στην διοίκηση του συλλόγου γνωρίζουν πως πρέπει να αποχωρήσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο. Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει ήδη δημιουργήσει μια λίστα με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει, όπως αναφέρουν Μέσα από την Ισπανία.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Φίρπο, Ουμτιτί, Φερνάντεζ, Μπρέιθγουεϊτ. Από την άλλη ο Ρίκι και ο Αλένια, αναμένεται να δοθούν δανεικοί. Η Μπαρτσελόνα θέλει να στηρίξει τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα τους δώσει δανεικούς προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να είναι έτοιμοι την νέα σεζόν για την πρώτη ομάδα.

Ο Ολλανδός προπονητής των Μπλαουγκράνα, δεν υπολογίζει στους Ουμτιτί και Φερνάντεζ, τους οποίους η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να πουλήσει. Όσον αφορά όμως τους Φίρπο και Μπρέιθγουεϊτ, τα δεδομένα ίσως αλλάξουν κατά την διάρκεια της σεζόν. Ο Κούμαν θα δώσει στον Δανό επιθετικό κάποιες ακόμα ευκαιρίες, ωστόσο μέχρι στιγμής δείχνει πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο κορυφαίο επίπεδο, όπως και ο Φίρπο.

Μεταγραφές τον Ιανουάριο δεν θα πραγματοποιηθούν για τους Καταλανούς, όπως γίνεται αντιληπτό. Το μεγάλο βάρος θα πέσει στον Λίο Μέσι, καθώς το συμβόλαιο του λήγει σε μερικούς μήνες και κανείς δεν γνωρίζει αν θα ανανεώσει!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version