Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το… κάψανε στην Ατλέτικο μετά τη νίκη με την Μπαρτσελόνα! (pic)
Ατλέτικο Μαδρίτης

Το… κάψανε στην Ατλέτικο μετά τη νίκη με την Μπαρτσελόνα! (pic)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέτυχε μία σπουδαία και ιστορική νίκη επί της Μπαρτσελόνα και οι παίκτες της το πανηγύρισαν έξαλλα μετά στα αποδυτήρια!

22.11.2020 | 16:11

Μεγάλη νίκη ήταν αυτή για την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν 1-0 της Μπαρτσελόνα για τη La Liga και πλέον βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος μαζί με τη Σοσιεδάδ. Η οποία βέβαια έχει και ματς περισσότερο.

Αυτή η νίκη πιθανότατα είναι η πιο σημαντική για την Ατλέτικο φέτος. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Καθώς έχει και ιστορική σημασία. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε νίκησε για πρώτη φορά χθες βράδυ την Μπαρτσελόνα σε αγώνα πρωταθλήματος! Και μάλλον έγινε στο καλύτερο σημείο αυτό.

Το ρεκόρ και το… πανηγύρι

Η Ατλέτικο κάνει πορεία πρωταθλητισμού φέτος. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Κι αυτή η πορεία ξεκινάει από πέρσι ακόμα. Καθώς οι Μαδριλένοι είναι αήττητοι εδώ και 24 αγώνες στη La Liga. Ένα αήττητο ρεκόρ το οποίο δεν φαίνεται διατεθειμένη καμία ομάδα να σπάσει.

Μετά το τέλος του αγώνα και την επίτευξη της μεγάλης νίκης, οι παίκτες του Σιμεόνε πανηγύρισαν έξαλλα αυτή τη σπουδαία νίκη. Στα αποδυτήρια το… κάψανε και έβγαλαν όλη την ένταση του αγώνα από πάνω τους. Ενώ ο Κόκε ανάρτησε μία φωτογραφία όλων των παικτών να είναι μαζί χαμογελαστοί και να πανηγυρίζουν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version