Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρώτη και καλύτερη η Ρεάλ Μαδρίτης για Σζομποσλάι
Ρεάλ Μαδρίτης

Πρώτη και καλύτερη η Ρεάλ Μαδρίτης για Σζομποσλάι

Η Ρεάλ Μαδρίτης βάζει πλώρη για τη μεταγραφική της ενίσχυση τοποθετώντας στη κορυφή της λίστας της για τον Ιανουάριο τον Ντομινίκ Σζομποσλάι.

04.12.2020 | 13:41

Η φετινή διαδρομή της Ρεάλ Μαδρίτης σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ «φωνάζει» πως η ομάδα χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση. Οι κινήσεις που δεν έγιναν το καλοκαίρι άφησαν γυμνό το ρόστερ του Ζινεντίν Ζιντάν, με τον Γάλλο τεχνικό να τρέχει τώρα να μαζέψει τα σπασμένα της διοίκησης. Η «Βασίλισσα» καλείται να βγει άμεσα στις αγορές και τον Γενάρη να κυνηγήσει ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν λύσεις. Μια από τις ευκαιρίες που της παρουσιάζονται είναι και αυτή του Ούγγρου μεσοεπιθετικού, Ντομινίκ Σζομποσλάι.

Ο νεαρός έχει καταφέρει να μαγνητίσει τα πλήθη με τις εμφανίσεις του. Τα επιτεύγματά του τόσο με την εθνική του ομάδα, όσο και με τη Σάλτσμπουργκ εντυπωσιάζουν και τον πιο δύσπιστο. Ο Σζομποσλάι είναι φτιαγμένος για ομάδα υψηλού επιπέδου και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια από αυτές. Στα 20 του ο διεθνής Ούγγρος διαθέτει όλο το πακέτο για να χαρακτηριστεί ως το νέο αστέρι της χώρας του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τον πρώτο λόγο για τον Σζομποσλάι

Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται περισσότερο όσο ποτέ νέα αστέρια στην ομάδα της. Η «Βασίλισσα» ήλπιζε πως η ώρα για να βάλει το χέρι στη τσέπη θα ερχόταν τον επόμενο καλοκαίρι. Η εικόνα της όμως δεν μπορεί να το καθυστερήσει άλλο με τον Σζομποσλάι να είναι το πρώτο όνομα στη λίστα της. Η Σάλτσμπουργκ κοστολογεί τον παίκτη περίπου 25 με 30 εκατομμύρια ευρώ ένα νούμερο που μπορεί να καλύψει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκτός από τους Μαδριλένους τη περίπτωση του Σζομποσλάι παρακολουθούν στενά και άλλα μεγαθήρια της Ευρώπης. Μπάγερν Μονάχου, Μίλαν και Άρσεναλ περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν τη πόρτα της αυστριακής ομάδας. Βέβαια μην ξεχνάμε και τις ιδανικές σχέσεις αυτής με τη Λειψία. Παρόλα αυτά η Ρεάλ Μαδρίτης ξέρει πως αν κινηθεί άμεσα δεν έχει κανένα λόγο ανησυχίας. Ο Ούγγρος είναι σαφές πως θα πιέσει να μεταγραφεί στη «Βασίλισσα». Και ποιος δε θέλει να αγωνιστεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version