Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χούμελς: “Δεν γίνεται να παίζουμε με αυτό το σύστημα”!
Ντόρτμουντ

Χούμελς: “Δεν γίνεται να παίζουμε με αυτό το σύστημα”!

Ο Ματς Χούμελς ήταν φανερά απογοητευμένος μετά το διασυρμό που δέχθηκε η Ντόρτμουντ από τη Στουτγκάρδη και τα έβαλε ανοιχτά με το σύστημα του Φαβρ

13.12.2020 | 01:22

Η Ντόρτμουντ είχε ένα εφιαλτικό απόγευμα, καθώς γνώρισε την εντός έδρας συντριβή με 5-1 από τη Στουτγκάρδη. Η ομάδα του Φαβρ υποκλίθηκε στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων, δεχόμενη τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Κάτι που δεν μπορούσε με τίποτα να χωνέψει ο Ματς Χούμελς.

Ο αμυντικός των Βεστφαλών μάλιστα δεν δίστασε να κάνει κριτική στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας του. Εξέφρασε ανοιχτά την αντίθεσή του με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα, καθώς εγκυμονεί πολλούς κινδύνους όταν το σύστημα δε δουλεύει σωστά.

“Προσπαθούμε πάντα να παίζουμε με πολλές κοντινές πάσες. Έτσι, είναι πολύ εύκολο το να χάνουμε τη μπάλα. Αν δουλεύει, τότε φαίνεται ότι παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Όμως αυτό σπάνια γίνεται. Για να αποδώσει αυτό το σύστημα χρειάζεται τρομερή ποιότητα.

Σήμερα πήγαν όλα λάθος. Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο δεν παίζαμε καλά, όμως ήταν καλό που ήμασταν ισόπαλοι. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο όλα άλλαξαν. Δεχόμασταν τα γκολ και δεν άλλαζε κάτι, συνεχίζαμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα.

Η Στουτγκάρδη έκανε εξαιρετική δουλειά, όπως κάνει και σε όλη τη φετινή σεζόν. Έχουν καλό αγωνιστικό πλάνο, είναι επιθετικοί και με κίνητρο. Κάτι που σίγουρα δεν ήμασταν εμείς”, ήταν τα λόγια του απογοητευμένου Χούμελς.

Η Ντόρτμουντ έμεινε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται 5 βαθμούς πίσω από την κορυφή, όπου βρίσκονται οι Μπάγερν και Λειψία. Η ομάδα του Φαβρ πρέπει να ανασυνταχθεί γρήγορα, καθώς ακολουθεί σύντομα η επόμενη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Οι Βεστφαλοί ταξιδεύουν στη Βρέμη, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Βέρντερ που γνώρισε επίσης την ήττα με 2-0 από τη Λειψία. Οι δηλώσεις πάντως του Χούμελς είναι σίγουρα κάτι που θα συζητηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version