Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επέστρεψε στις προπονήσεις σε… χρόνο ρεκόρ ο Ντεμπελέ!
Μπαρτσελόνα

Επέστρεψε στις προπονήσεις σε… χρόνο ρεκόρ ο Ντεμπελέ!

Πολύ νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις επέστρεψε τελικά στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Ευχάριστα νέα για τον Κούμαν.

20.12.2020 | 17:37

Μία μεγάλη επιστροφή έχει η Μπαρτσελόνα. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και εντάχθηκε εκ νέου στις προπονήσεις της ομάδας.

Αυτό σίγουρα είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο για τον Ρόναλντ Κούμαν. Με τον Ολλανδό τεχνικό να βλέπει ένα από τα σημαντικά γρανάζια των «μπλαουγκράνα» να δηλώνει ξανά «παρών».

Στην προπόνηση της Κυριακής (20/12) λοιπόν, ο Ντεμπελέ προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Βγάζοντας ολόκληρο το πρόγραμμα. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός θα επιχειρήσει άμεσα να ανεβάσει τους ρυθμούς του, ούτως ώστε να είναι 100% έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται. Και να τεθεί στα πλάνα του Κούμαν για τις επόμενες αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ντεμπελέ τραυματίστηκε στον δεξιό του μηρό στον αγώνα κόντρα στην Κάντιθ στις 6 Δεκεμβρίου. Με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Μπάρτσα, να λένε πως ο Γάλλος άσος θα λείψει για 3 εβδομάδες από τις προπονήσεις και την αγωνιστική δράση. Για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες έλεγαν οι εκτιμήσεις.

Ωστόσο, ο Ντεμπελέ επέστρεψε σε δύο εβδομάδες. Προκαλώντας ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον προπονητή του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version