Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αρχηγική λύτρωση από μέγα κάζο για τη Νάπολι! (vid)
Νάπολι

Αρχηγική λύτρωση από μέγα κάζο για τη Νάπολι! (vid)

Με πλασέ που θα διδάσκεται σε ποδοσφαιρικά σεμινάρια ο Λορένζο Ινσίνιε έσωσε τη Νάπολι από εντός έδρας ήττα από την ουραγό Τορίνο.

23.12.2020 | 23:57

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδεικνύεται η Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» έπαιζαν ένα θεωρητικά βατό ματς απέναντι στην Τορίνο η οποία είναι ουραγός της Serie A. Η φιλοξενούμενη ομάδα προηγούνταν με 1-0 μέχρι και το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς.

Ωστόσο, εκεί μίλησε η κλάση του αρχηγού της ομάδας του Τζενάρο Γκατούζο. Ο Λορένζο Ινσίνιε βρέθηκε στο κατάλληλο μέρος τη σωστή στιγμή και έσωσε τα προσχήματα. Έκανε το 1-1 με υποδειγματικό τρόπο. Αριστοτεχνικό πλασέ με το καλό του πόδι, το δεξί έπειτα από ασίστ του Ζιελίνσκι.

Ο Σαλβατόρ Σιρίγκου αν και πολύπειρος δεν είχε κανένα περιθώριο αντίδρασης και είδε την μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα του. Με αυτό το γκολ η Νάπολι προσπέρασε τη Γιουβέντους ούσα πλέον στην 5η θέση μετά από 13 αγωνιστικές. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι πλέον έκτη…

Δείτε το πανέμορφο γκολ:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version