Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ζαχά: Ήθελα να πάω στην Άρσεναλ μα διάλεξαν τον Πεπέ
Άρσεναλ

Ζαχά: Ήθελα να πάω στην Άρσεναλ μα διάλεξαν τον Πεπέ

Ο Τζέιμι Κάραχερ κατάφερε να βγάλει... μαργαριτάρι, καθώς ο Γουίλφριντ Ζαχά του αποκάλυψε πως βρέθηκε μια ανάσα από το να υπογράψει στην Άρσεναλ.

08.01.2021 | 11:58

Πιο αποκαλυπτικός δε γίνεται! Ο επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας, Γουίφλριντ Ζαχά δείχνει όλο και πιο έντονα πως θέλει να αγωνιστεί σε μια ομάδα του Big 6 στη Πρέμιερ Λιγκ. O 28χρονος βλέπει τα χρόνια να περνούν και τον ίδιο να παραμένει στάσιμος χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει τίτλους.

Η Κρίσταλ Πάλας πέραν του οικονομικού αδυνατεί να καλύψει τις επιθυμίες του ποδοσφαιριστή από την Ακτή του Ελεφαντοστού. Ο Ζάχα είναι με διαφορά από τον δεύτερο το νούμερο ένα περιουσιακό στοιχείο του βρετανικού συλλόγου. Όμως μετά από τόσα χρόνια συνεχούς συνεργασίας ο παίκτης δείχνει να έχει φθάσει στα όρια του. Η πολυπόθητη μεταγραφή σε μια ομάδα από το πρώτο… ράφι δεν έρχεται και ο ίδιος φανερώνει τους προβληματισμούς του.

Αποκαλυπτικός ο Ζαχά

Σε πρόσφατο podcast του Τζέιμι Κάραχερ ο Γουίλφριντ Ζαχά παραδέχθηκε πως το καλοκαίρι του 2019 έφθασε πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Άρσεναλ. Όπως τόνισε εκείνο το καλοκαίρι είχε έρθει σε προχωρημένες συνομιλίες με τον τότε προπονητή της λονδρέζικης ομάδας, Ουνάι Έμερι. Τελικά όμως οι «Κανονιέρηδες» αντί να δώσουν τα χέρια μαζί του επέλεξαν να επενδύσουν πάνω στον τότε καυτό Νικολάς Πεπέ.

Ο επιθετικός της Πάλας στη συνομιλία του με τον άλλοτε εμβληματικό αμυντικό της Λίβερπουλ αναρωτιέται γιατί οι Big 6 δεν εμπιστεύονται ποδοσφαιριστές από την Πρέμιερ Λιγκ. Αποδεδειγμένα το εγχείρημα με τον Πεπέ δεν έπιασε, με τον ταλαντούχο επιθετικό να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

«Είχα μιλήσει με τον Ουνάι Έμερι. Η συνομιλία μας ήταν σαν να μου έλεγε πως όλα θα πάνε καλά. Εγώ ήθελα πολύ να πάω στην Άρσεναλ. Τα πράγματα φαίνονταν τόσο απλά. Με είχε δει από κοντά να παίζω, ήξερε τι μπορώ να προσφέρω. Προφανώς όμως δεν αποφασίζει μόνο εκείνος. Ο σύλλογος έκρινε πως έπρεπε να αποκτηθεί ο Πεπέ. Όταν βλέπεις έναν ποδοσφαιριστή κάθε εβδομάδα στη Πρέμιερ Λιγκ έχεις καλύτερη εικόνα. Ξέρεις τι μπορεί να κάνει. Τα υπόλοιπα πρωταθλήματα είναι εντελώς διαφορετικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην δίνεται προτεραιότητα σε παίκτες από την Πρέμιερ» τόνισε ο Ζαχά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version