Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μπάρι ζήτησε πίσω τη φανέλα του από τον Φαμπίνιο! (vid)
Αγγλία

Ο Μπάρι ζήτησε πίσω τη φανέλα του από τον Φαμπίνιο! (vid)

Φοβερή στιγμή με τον νεαρό Λουί Μπάρι της Άστον Βίλα να ζητάει πίσω τη φανέλα του από τον Φαμπίνιο. Θα το μετάνιωνε μια ζωή αν δεν το έκανε!

09.01.2021 | 15:11

Η χθεσινή ήττα με 4-1 της Άστον Βίλα από τη Λίβερπουλ είχε και τα καλά της. Όσον αφορά τον Λουί Μπάρι ο οποίος αναμφίβολα θα θυμάται το ματς για όλη του τη ζωή. Θυμίζουμε πως η Βίλα αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ για το EFL Cup με πάρα πολλές απουσίες.

Ο 17χρονος επιθετικός ήταν αυτός που σημείωσε το γκολ της τιμής για την γηπεδούχο ομάδα. Φυσικά για έναν παίκτη στην ηλικία του, το να σκοράρει κόντρα στην πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν είναι και λίγο. Και προφανώς η βαριά ήττα λίγο τον νοιάζει… Αυτό που κρατάει είναι η πρώτη παρουσία του στη βασική ενδεκάδα και φυσικά το γκολ που πέτυχε.

Μετά το ματς όντας περιχαρής αντάλλαξε φανέλες με τον Φαμπίνιο. Αλλά, αυτό ίσως να του κόστιζε όταν θα το καλοσκεφτόταν… Επειδή δεν θα είχε στο σπίτι του τη φανέλα ως ενθύμιο της βραδιάς.

Ένα μέλος του επιτελείου της Βίλα πήγε να τον συνετίσει και να του πει ότι δεν έπρεπε να το κάνει αυτό καθώς η φανέλα του από την πρώτη του συμμετοχή και το πρώτο γκολ έπρεπε να μείνει μαζί του, με αποτέλεσμα ο μικρός να τρέξει για να βρει τον Φαμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος χαφ στ’ αποδυτήρια του «Βίλα Παρκ» άφησε τον Μπάρι να κρατήσει και τη δική του φανέλα, σε μια όμορφη κίνηση.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version