Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πεπ: «Μέχρι και False 9 θα έπαιζε ο Γκουντογκάν»
Μάντσεστερ Σίτι

Πεπ: «Μέχρι και False 9 θα έπαιζε ο Γκουντογκάν»

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν είναι ένας ποδοσφαιριστής που κάνει πάρα πολλές δουλειές στον αγωνιστικό χώρο και αυτό του το αναγνωρίζει ο Πεπ.

09.01.2021 | 16:09

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν είναι ο παίκτης για την ομάδα. Ένας αθόρυβος ποδοσφαιριστής που κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις, κάνει ό,τι του ζητήσει ο προπονητής του και συνήθως το κάνει καλά. Ο Τούρκος κεντρικός μέσος είναι από το 2016 στη Μάντσεστερ Σίτι και από το διάστημα που βρήκε τα πατήματά του και ξεπέρασε τους όποιους τραυματισμούς είχε, παρέμενει σταθερός σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο.

Επίσης ο Γκουντογκάν είναι ένας ποδοσφαιριστής που απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Πεπ Γκουαρντιόλα. Μπορεί να μην είναι όσο σημαντικός είναι ο Κέβιν Ντε Μπρούιν στο παιχνίδι της Σίτι, αλλά και εκείνος πολύ συχνά σηκώνει την ομάδα στις πλάτες του. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Νταβίντ Σίλβα αποχώρησε και η Σίτι δεν πήρε παίκτη στα χαφ, δείχνει και αυτό την εμπιστοσύνη που του έχει ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Μέχρι και False 9»

Ο Καταλανός τεχνικός αναφέρθηκε στον ποδοσφαιριστή του και όλα αυτά που προσφέρει. Ο Πεπ κυρίως στάθηκε στο πόσο πολυεργαλείο είναι ο Γκουντογκάν για εκείνος. Συγκεκριμένα με την ατάκα του τα εξήγησε όλα. Ο Γκουαρντιόλα είπε: «Κάποια στιγμή ο Γκουντογκάν μπορεί να χρειαστεί να παίξει και ψεύτικο εννιάρι. Θα το κάνει και ακόμα και αυτό θα το κάνει καλά».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version