Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
« Ο Ζιντάν φέρνει στη Μαδρίτη το Σούπερ Καπ, αλλιώς… αποχαιρετά ( ; )»
Ρεάλ Μαδρίτης

« Ο Ζιντάν φέρνει στη Μαδρίτη το Σούπερ Καπ, αλλιώς… αποχαιρετά ( ; )»

Το Σούπερ Καπ της Ισπανίας αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον για τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε να γυρίσει στη Μαδρίτη με τον τίτλο!

12.01.2021 | 15:42

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι δεδομένο πως βρίσκεται κάτω υπό τεράστια πίεση. Αλλά από την άλλη ένας προπονητής που κάθεται στον πάγκο της Ρεάλ, είναι δεδομένο εξαρχής πως θα παίζει την ¨θέση” του σε κάθε ματς. Πάντως ο Γάλλος είναι μια ειδική περίπτωση, καθώς έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες για τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια, ενώ είναι και πρωταθλητής Ισπανίας. Ακόμα και αυτά όμως δεν είναι ικανά για να τον εφησυχάσουν…

Πριν από μερικές εβδομάδες και πριν το εκτός έδρας ματς κόντρα στην Ίντερ, όλοι θεωρούσαν πως ο Γάλλος θα αποχωρήσει. Όμως οι μερένχες έφυγαν με το διπλό από την Ιταλία και τα όποια σενάρια… σίγασαν. Η αγωνιστική εικόνα των Μαδριλένων όμως δεν λέει να… βελτιωθεί.

Μάλιστα, η ομάδα του Ζιντάν γκέλαρε και στο τελευταίο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Οσασούνα και η απόσταση από την κορυφή μεγαλώνει. Το επερχόμενο Σούπερ Καπ που πλησιάζει φαίνεται πως θα είναι μια τεράστια ευκαιρία για τον Γάλλο να… αλλάξει το κλίμα. Ειδάλλως τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για αυτόν.

Την πέμπτη οι Μαδριλένοι αντιμετωπίζουν στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ την Αθλέτικ Μπιλμπάο και η νίκη είναι μονόδρομος. Το άλλο ζευγάρι είναι Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ περιμένει το… τρόπαιο και φαίνεται πως το έχει περάσει και στους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Ζιντάν γνωρίζει πως δεν παίζει απλά για έναν… τίτλο. Πάει σε αυτήν την διοργάνωση για να την κατακτήσει και να κρατήσει την θέση του στον πάγκο των Μαδριλένων. Πάντως ο έμπειρος πλέον κόουτς έχει δείξει πως έχει βρει τον τρόπο για να τα βγάζει πέρα στις δύσκολες καταστάσεις.

Τα ισπανικά Μέσα υποστηρίζουν πως και ο ίδιος είναι δυσαρεστημένος όμως με κάποιες κινήσεις της διοίκησης του συλλόγου. Έχει ζητήσει την παραμονή των Σέρχιο Ράμος και Λούκας Βάσκεθ, όμως μέχρι στιγμής… οι κινήσεις των ανθρώπων της Ρεάλ δείχνουν πως δεν τον έχουν ακούσει.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version