ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Ο Μουρίνιο πέταξε το μπαλάκι της ευθύνης στους παίκτες

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, είδε την Τότεναμ να μην υπερασπίζεται το προβάδισμα της σε ένα ακόμη αγώνα και κατηγόρησε εμμέσως τους παίκτες.

Ο Μουρίνιο πέταξε το μπαλάκι της ευθύνης στους παίκτες

Η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο πέταξε σε ένα ακόμη παιχνίδι βαθμούς ενώ βρέθηκε να προηγείται στο σκορ. Ειδικότερα, με αντίπαλο τη Φούλαμ σκόραρε από νωρίς με κεφαλιά του Χάρι Κέιν. Στο 2ο ημίχρονο δεν κυνήγησε με ιδιαίτερη ένταση ένα 2ο τέρμα και είχε μόνο μία καλή ευκαιρία από κόντρα επίθεση με το δοκάρι του Σον.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ έγινε πιο επιθετική με την είσοδο του Λούκμαν. Ο Άγγλος ανακάτεψε την αντίπαλη άμυνα και από δική του ενέργεια βγήκε η σέντρα στο 72ο λεπτό από τα αριστερά που οδήγησε στο γκολ του Καβαλέιρο. Ευθύνη για το γκολ έχουν 3 παίκτες. Αρχικά ο Σάντσεζ, από το μαρκάρισμα του οποίου ξέφυγε ο Λούκμαν. Στη συνέχεια ευθύνη έχουν οι Ρεγκιλόν και ο Ντάιερ, ο οποίοι δεν επικοινώνησαν, με αποτέλεσμα να πάρει ο Καβαλέιρο την κεφαλιά ανάμεσά τους.

Ο Πορτογάλος “έδειξε” με το δάχτυλο τους παίκτες του

Σε κάθε περίπτωση και ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι υπεύθυνος για το αρντικό αποτέλεσμα. Η συντηρητική προσέγγισή του μετά το 1ο γκολ κόστισε στην ομάδα του. Ο ίδιος, πάντως, με δηλώσεις του “έδειξε” με το δάχτυλο τους επιθετικούς του για την ισοπαλία.

“Για άλλη μια φορά δεχόμαστε ένα γκολ που μπορεί να αποφευχθεί εντελώς. Πρέπει να παραδεχτώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν περισσότερο. Έχαναν και δοκίμαζαν πράγματα αλλά ο Ούγκο Γιορίς δεν έκανε μία επέμβαση και δεν σκοτώσαμε το παιχνίδι. Και πάλι χάσαμε έναν παίκτη στη γωνία. Έχουμε πολλές ευκαιρίες να σκοτώσουμε αγώνες. Σε άλλες περιπτώσεις ειδικά εκτός έδρας κερδίζουμε, αλλά τότε δεν έχουμε αυτή τη φιλοδοξία να σκοράρουμε εκείνο το γκολ που θα σκοτώσει το παιχνίδι” είπε αρχικά..

Στη συνέχεια ο Ζοσέ Μουρίνιο έριξε το μπαλάκι της ευθύνης και στους αμυντικούς του.

“Υπάρχουν πράγματα που είναι ατομικά. Υπάρχουν πράγματα που έχουν να κάνουν με ατομικές ικανότητες και ατομικά λάθη. Δεν μπορώ να πω πολύ περισσότερα από αυτό” δήλωσε ο Μουρίνιο στο Amazon Prime.

Η Τότεναμ που δεν υπερασπίζεται το προβάδισμά της

Αυτή τη στιγμή η βαθμολογία δείχνει τα “σπιρούνια” στην 6η θέση με 30 βαθμούς. 6 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Τότεναμ θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμα και στην κορυφή αν δεν είχε χάσει 10 βαθμούς επειδή δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το προβάδισμά της.

Μόνο η Μπράιτον (12 και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (12) έχουν χάσει περισσότερους βαθμούς ενώ έχουν προηγηθεί στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Ας σημειωθεί ότι το ρεκόρ των “πετεινών” από τότε που βρέθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας είναι τραγικό. Ειδικότερα, μετράνε μόλις 1 νίκη σε 7 παιχνίδια (4 ισοπαλίες, 2 ήττες)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ