Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το χαμένο τετ α τετ του Οριγκί συνοψίζει τη φετινή Λίβερπουλ (vid)
Λίβερπουλ

Το χαμένο τετ α τετ του Οριγκί συνοψίζει τη φετινή Λίβερπουλ (vid)

O Ντιβόκ Οριγκί έχασε έχασε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ κόντρα στην Μπέρνλι, συνοψίζοντας τη φετινή σεζόν των χαμένων ευκαιριών για τους "κόκκινους".

21.01.2021 | 22:54

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ διαδέχθηκε την Μπέρνλι στο “Άνφιλντ”.

Ο Κλοπ πραγματοποίησε ροτέισον ενόψει και του αγώνα της Κυριακής με τη Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλίας.

Αν και η Λίβερπουλ την κατοχή της μπάλας, η Μπέρνλι απείλησε πρώτη. Ειδικότερα μετά από μία λάθος εκτίμηση του Άλισον, ο Λόουτον επιχειρησε να σκοράρει αλλά ο Βραζιάνος διόρθωσε το λάθος του.

Οι “κόκκινοι” απάντησαν στις ευκαιρίες με το μακρινό σουτ του Σακίρι να καταλήγει λίγο άουτ στο 21ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι δοκίμαζαν συχνά πυκνά τα πόδια τους από μακριά αλλά τα περισσότερα σουτ ήταν εύκολη λεία για τον Νικ Πόουπ.

Οι γηπεδούχοι δεν αναπτύσσονται ορθολογικά, καθώς οι μεγάλες μπάλες που επιχειρούσαν ήταν βούτυρο στο ψωμί των φιλοξενούμενων.

Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα ήρθε στο 43ο λεπτό. Ένα τραγικό λάθος του Μπεν Μι έδωσε την ευκαιρία στον Ντιβόκ Οριγκί να διανύσει πολλά μέτρα στο γήπεδο για να βγει απέναντι από τον Πόουπ και τελικά σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version