Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν συγκράτησε τα λόγια του ο τσαντισμένος Χάαλαντ
Ντόρτμουντ

Δεν συγκράτησε τα λόγια του ο τσαντισμένος Χάαλαντ

Ο στράικερ της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ, ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος μετά την ήττα της ομάδας του με 4-2 από τη Γκλάντμπαχ.

23.01.2021 | 17:39

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ από τότε που ήρθε στην Ντόρτμουντ κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα του. Ενδεικτικό είναι ότι στην ήττα της ομάδας του από τη Γκλάντμπαχ με 4-2 σκόραρε 2 τέρματα. Έτσι, έφτασε τα 21 γκολ σε 19 εμφανίσεις του στη Μπουντεσλίγκα από τότε που έκανε ντεμπούτο στη διοργάνωση. Το πρόβλημα για τον ίδιο είναι ότι ελάχιστοι συμπαίκτες του βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.

Γι΄αυτό το λόγο, ο Νορβηγός “έβραζε” μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα και την ήττα από τα “πουλάρια”.

“Είμαι τόσο τσαντισμένος. Δεν έχεις ιδέα πόσο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Σε μία εβδομάδα έχουμε ένα νέο παιχνίδι. Πρέπει να σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι γιατί είναι απαίσιο να χάνεις”.

Η Μπουντεσλίγκα, μάλιστα, έκοψε μέρος των δηλώσεων του Νορβηγού, καθώς η έκφραση που χρησιμοποίησε για να περιγράψει τον εκνευρισμό του ήταν υβριστική.

Για τον Χάαλαντ, πάντως, πρέπει να είναι πολύ απογοητευτικό να είναι μέρος μίας ομάδας που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του. Θυμίζουμε ότι μετά από αυτήν την ήττα, η Ντόρτμουντ κινδυνεύει να πέσει ακόμα και στην 8η θέση μετά το τέλος της αγωνιστικής.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μπορείς να μας καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube

Ρόις: «Κάνουμε πάντα τα ίδια λάθη»

Παρά το γεγονός ότι η Ντόρτμουντ προηγήθηκε 2-1 με ανατροπή, κατόρθωσε να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι. Ο αρχηγός της κιτρινόμαυρης ομάδας στάθηκε στο γεγονός ότι γίνονται παρόμοια λάθη. Δεν υπάρχει βελτίωση και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τότε θα υπάρξει μεγάλο θέμα.

Αυτά είπε ο Ρόις μετά το ματς:

«Κάνουμε πάντα τα ίδια λάθη. Εάν δεν διορθώσουμε αυτό το πρόβλημα, θα είναι δύσκολο να κερδίσουμε ένα παιχνίδι», σχολίασε ο αρχηγός της ομάδας, ενώ από την πλευρά του, ο προπονητής, Εντιν Τέρζιτς, τόνισε: «Μετά από την κακή αρχή που είχαμε στην αρχή του αγώνα, επιστρέψαμε στο παιχνίδι καλά και προηγηθήκαμε. Όμως, στους τελευταίους τρεις αγώνες, δεχθήκαμε γκολ στα «σετ» κομμάτια και αυτό είναι κρίμα όταν παίζεις τόσο επιθετικά. Ήταν μια κουραστική εβδομάδα με τρία ματς, αλλά η απογοήτευση ξεπερνά την κούραση».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version