Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπορούσες και καλύτερα Τούχελ… (stats)
Τσέλσι

Μπορούσες και καλύτερα Τούχελ… (stats)

Αναλυτικά βγήκαν τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών της Τσέλσι από την αναμέτρηση με τη Γουλβς, στο ντεμπούτο του Τόμας Τούχελ στον πάγκο των μπλε.

27.01.2021 | 22:43

Στείρο ήταν το ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Γουλβς. Οι μπλε του Τόμας Τούχελ πλέον δεν κατάφεραν να χαροποιήσουν τον νέο τους προπονητή. Το ντεμπούτο του Γερμανού τεχνικού στον λονδρέζικο πάγκο μόνο ικανοποιητικό δεν ήταν.

Σε ένα κρίσιμο ματς με μια πάντα υπολογίσιμη αντίπαλο, η Τσέλσι δεν πήρε το τρίποντο. Η νίκη αν ερχόταν θα μπορούσε να σημάνει και την έναρξη μιας καινούργιας εποχής. Αλλά, το αποτέλεσμα φέρνει σκέψεις και σύννεφα πάνω από το ιστορικό γήπεδο της Τσέλσι. Με τον Φρανκ Λάμπαρντ να… χασκογελάει κάπου μόνος του, απολαμβάνοντας την ανεργία.

Να σημειώσουμε ότι η Τσέλσι τη στιγμή που μιλάμε, βρίσκεται στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος με 30 βαθμούς. Όσους έχει και η Άρσεναλ η οποία πριν μερικές εβδομάδες πιο πολύ κοιτούσε προς τα πίσω!

Ρίξτε μία ματιά στο κανάλι μας στο YouTube ΕΔΩ!

Τα στατιστικά της Τσέλσι στο ντεμπούτο του Τούχελ

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ εν γένει δεν μπορούμε να πούμε πως δεν προσπάθησε για τη νίκη. Απλώς ότι θα μπορούσε να τα πάει πολύ καλύτερα. Ειδικότερα στον τομέα «τελική προσπάθεια». Δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν καθόλου αποτελεσματική.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τους αριθμούς των μπλε. Αρχικά να ξεκινήσουμε από τις πάσες που επιχείρησαν οι παίκτες της ομάδας. Ο αριθμός είναι 887, με τις 820 από αυτές να είναι ολοκληρωμένες. Προχωράμε στην κατοχή της μπάλας. Οι γηπεδούχοι είχαν το συντριπτικό ποσοστό του 78,9%. Πράγμα που σημαίνει ότι η Γουλβς προσπαθούσε συνεχώς να τους κλέψει την μπάλα.

Η κατοχή αυτή αποδείχθηκε πέρα για πέρα φλύαρη. Καθώς συνολικά έγιναν 14 σουτ προς την εστία του Ρουί Πατρίσιο. Από αυτά μονάχα τα πέντε ήταν εντός στόχου. Αν μη τι άλλο αυτή η συγκομιδή δεν ταιριάζει σε μια ομάδα που θεωρείται φαβορί.

Ωστόσο, για να μην στήσουμε στον τοίχο κανέναν, μπορεί απλώς να ήταν μια άσχημη μέρα για τους παίκτες της Τσέλσι. Που δεν έγινε χειρότερη επειδή η Γουλβς δεν κατόρθωσε να της παραβιάσει την εστία.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version