ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To μεγαλείο της κάθετης του Κρόος φαίνεται σε δύο φωτογραφίες! (pics)
H τρίχα… κάγκελο: Όλη η Ευρώπη υποκλίθηκε στο κορεό της Μπάγερν Μονάχου! (vid)
O Βινίσιους μόλις έκανε το 2-2 τα… έδειξε στον κόσμο της Μπάγερν Μονάχου! (vid)
Μπάγερν- Ρεάλ: Μία Τιτανομαχία που τα είχε όλα εκτός από… νικητή! (vids)
Champions League: Μέσα σε λίγα λεπτά η Μπάγερν κάνει την ανατροπή με Σανέ- Κέιν! (vids)
Champions League: Ο Σανέ θα κάνει καιρό να ξεχάσει πως έχασε αυτό το γκολ κόντρα στον Λούνιν! (vid)
Μίκελ Αρτέτα, 2024
Champions League: Μαγική μπαλιά από Κρόος και ιδανικό τελείωμα από Βινίσιους! (vid)
«Πουτ@ν@ Μπαρτσελόνα» τραγούδαγαν μαζί φίλοι της Ρεάλ και της Μπάγερν! (vid)
Το πήρε απόφαση η Μπαρτσελόνα: Το καλοκαίρι πάει για ΜΕΓΑΛΟ κόλπο- γκρόσο!
Η La Liga εξόντωσε την Ατλέτικο με την ποινή της!
Μπάγερν – Ρεάλ: Οι ενδεκάδες του σούπερ ντέρμπι του Μονάχου! (pics)
Λουίς Ενρίκε: «Στην Παρί όλα είναι πίεση»!
Ιστορικός Χάαλαντ, ο πρώτος ποδοσφαιριστής στο «Clash of Clans»! (pic)
Τεν Χαγκ, Γιουνάιτεντ, Πότερ, Άγιαξ: Οι Άγγλοι πήραν το… μπλέντερ και τα ανακάτεψαν όλα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ πρέπει να κάνει… θυσίες για τον Μπαπέ!

Ο Κίλιαν Μπαπέ αποτελεί τον πρώτο στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι, αλλά και να τον πουλήσει η Παρί, η «βασίλισσα» πρέπει να κάνει πολλές θυσίες.

Η Ρεάλ πρέπει να κάνει… θυσίες για τον Μπαπέ!

Τις τελευταίες ημέρες όλος ο πλανήτης ζει στον «αστερισμό» του Κιλιάν Μπαπέ. Και πως να μη το κάνει μετά την απίθανη εμφάνιση του κόντρα στην Μπαρτσελόνα; Ο Γάλλος άσος έκανε σμπαράλια την άμυνα των Καταλανών και με τρία γκολ οδήγησε την Παρί σε μια εμφατική νίκη (4-1) στην Ισπανία. Βέβαια, δε χρειαζόταν τα επιτεύγματα του αυτά για να διαπιστώσει κανείς πόσο ταλαντούχος είναι. Εξάλλου, θεωρείται ο παίκτης που θα λάβει τη σκυτάλη από τους Μέσι και Ρονάλντο στη νέα εποχή του ποδοσφαίρου. Μια νέα εποχή που οι φίλαθλοι της Ρεάλ Μαδρίτης ευελπιστούν να τον βρει να φοράει τη φανέλα της ομάδας τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «AS», η «βασίλισσα» θα πρέπει να κάνει… θυσίες για να τον αποκτήσει. Αυτό βέβαια ισχύει εφόσον και η Παρί συναινέσει τελικά στην πώληση του το καλοκαίρι. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνει η Ρεάλ είναι να μπει σε μεγάλο χρέος για τον Μπαπέ. Οι Μαδριλένοι έκλεισαν με οριακά έσοδα 313 χιλιάδων ευρώ τη σεζόν, αλλά για να κρατήσουν στο ταμείο τους περίπου 125 εκατομμύρια ευρώ, χρειάστηκε να πάρουν τέσσερα δάνεια, συνολικού ύψους 205 εκατομμυρίων.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπαπέ

Το χρέος της Ρεάλ και το… χρυσάφι που χρειάζεται για να πείσει τον Μπαπέ

Έτσι, το χρέος της ομάδας ανέβηκε κατά 235 εκατομμύρια ευρώ, φτάνοντας στο σύνολο του τα 409 εκατομμύρια. Ουσιαστικά, το καθαρό χρέος της Ρεάλ, το οποίο μετριέται με την σύμπτυξη των χρημάτων που χρωστάει, αλλά και αυτών που της χρωστούνται φτάνει τα 241 εκατομμύρια. Αυτό είναι και το ποσό, το οποίο χρωστάει η «βασίλισσα». Η πανδημία του κορονοϊού με τη σειρά της δεν βοήθησε αρκετά, ώστε να μειωθεί κι άλλο. Οπότε για να αποκτήσει τον Μπαπέ θα πρέπει να δανειστεί κι άλλα χρήματα και να… χρεωθεί. Κάτι που έκανε και το καλοκαίρι του 2009, όταν απέκτησε τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Κακά, Τσάμπι Αλόνσο και Καρίμ Μπενζεμά.

Παράλληλα, η ισπανική ομάδα θα πρέπει να πουλήσει αρκετούς παίκτες για δύο λόγους. Αρχικά, για να ανοίξει «χώρο» στο μισθολόγιο της για τον Μπαπέ και δεύτερον για να βρεθούν χρήματα να τον αποκτήσει. Ο Γάλλος επιθετικός λαμβάνει αυτή τη στιγμή 21 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο από την Παρί, ένα ποσό που μέχρι εκεί ουσιαστικά μπορεί να διαθέσει η Ρεάλ. Ωστόσο, οι Παριζιάνοι ετοιμάζονται να του κάνουν πρόταση ύψους 36 εκατομμυρίων το χρόνο για να ανανεώσει. Μπαπέ

Οι «παράγοντες» Μπέιλ, Ράμος και οι πωλήσεις

Μια πρόταση που η «βασίλισσα» δύσκολα θα μπορεί να… ματσάρει. Εκτός κι αν παραχωρήσει παίκτες. Πρώτος στη λίστα προς παραχώρηση είναι ο Γκάρεθ Μπείλ. Ο Ουαλός θεωρείται ξένο σώμα στη Μαδρίτη και το γεγονός ότι αμείβεται με 30 εκατομμύρια το χρόνο σίγουρα θα βοηθήσει την ισπανική ομάδα να μαζέψει το ποσό για τον Μπαπέ. Παράλληλα, μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Σέρχιο Ράμος θα κρατήσει στα ταμεία της ακόμα 24 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, υπάρχουν και οι Γιόβιτς, Θεμπάγιος, Ίσκο, Μαρσέλο και Μαριάνο, οι οποίοι δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν το καλοκαίρι συγκεντρώνοντας ακόμα περισσότερα χρήματα. Η Ρεάλ θέλει να μαζέψει από τις πωλήσεις περί τα 100 με 120 εκατομμύρια ευρώ. Κάτι που θα της δώσει μεγαλύτερη άνεση να κινηθεί για τον Μπαπέ. Ωστόσο, τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι για τη «βασίλισσα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ