ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Ο Ζλάταν δέχτηκε ρατσιστική επίθεση στο Βελιγράδι! (vid)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έγινε στόχος ρατσιστικής επίθεσης στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, με εκφράσεις κατά του τόπου καταγωγής του, της Βοσνίας

Ο Ζλάταν δέχτηκε ρατσιστική επίθεση στο Βελιγράδι! (vid)

Μπορεί ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να μη χρησιμοποιήθηκε στο ματς της Μίλαν με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά τράβηξε τα βλέμματα. Αυτή τη φορά, όμως, δεν ήταν κάποια κίνηση του ίδιου που μαγνήτισε τις εντυπώσεις. Ο Σουηδός επιθετικός παρακολούθησε από την εξέδρα την αναμέτρηση των «ροσσονέρι» για τους «32» του Europa League. Εκεί δηλαδή που κάθονται πλέον οι αναπληρωματικοί, λόγω των περιορισμών από τον COVID-19. Στο σημείο που καθόταν βρισκόταν κοντά σε κάποιους, πιθανόν, φιλάθλους της σερβικής ομάδας.

Σε κάποια στιγμή της αναμέτρησης άρχισαν να εκστομίζουν άσχημες εκφράσεις προς τον Ζλάταν. Όλες αυτές είχαν ρατσιστικό και προσβλητικό χαρακτήρα προς τους Βαλκάνιους και πιο συγκεκριμένα για τους Βόσνιους. Την χώρα δηλαδή από την οποία κατάγεται ο 39χρονος επιθετικός από τη μεριά του πατέρα του. Η έκφραση που χρησιμοποιήθηκε είναι μια από αυτές που ακούγονται από εθνικιστές Σέρβους ως μια τεράστια προσβολή στους Βόσνιους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Ζλάταν, δυστυχώς, δεν είναι ο μόνος που έχει δεχθεί ρατσιστική επίθεση

Ο Ζλάταν, πάντως, δεν αντέδρασε καθόλου στα όσα ακούστηκαν και παρακολούθησε το υπόλοιπο παιχνίδι. Ένα ματς στο οποίο η Μίλαν αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στο Βελιγράδι, δεχόμενη την ισοφάριση στο 93′ κι ενώ οι «ερυθρόλευκοι» αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερη. Σαφέστατα η απουσία του Σουηδού φορ έπαιξε το ρόλο της. Εξάλλου, τη φετινή σεζόν είναι ο πιο καθοριστικός παίκτης για τους «ροσσονέρι». Κι αυτό γιατί μετράει συνολικά 16 γκολ σε 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, όντας ο πρώτος σκόρερ της ιταλικής ομάδας. Ζλάταν

Παρόλα αυτά, οι ρατσιστικές επιθέσεις έχουν αρχίσει, δυστυχώς, να γίνονται ολοένα και πιο συχνό φαινόμενο στο ποδόσφαιρο. Μόλις πριν λίγους μήνες υπήρξε διακοπή στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπασακσεχίρ για το Champions League, εξαιτίας ρατσιστικής επίθεσης του διαιτητή στον Πιέρ Γουεμπό, που βρισκόταν στον πάγκο της τουρκικής ομάδας. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι και οι παίκτες που έχουν δεχθεί ρατσιστικά σχόλια στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Αν μη τι άλλο, αυτά είναι πράγματα που δεν αρμόζουν, όχι μόνο στο δημοφιλέστερο σποτ στον πλανήτη, αλλά και γενικότερα στην κοινωνία μας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ