Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κριστιάνο είναι ξεκάθαρα ο «Βασιλιάς του Instagram»
Γιουβέντους

Ο Κριστιάνο είναι ξεκάθαρα ο «Βασιλιάς του Instagram»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγάζει μια φωτογραφία, την ανεβάζει στο Instagram και αυτό είναι. Ο τραπεζικός του λογαριασμός φουσκώνει κατά πολύ πολύ ακόμη.

22.02.2021 | 13:22

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπληκτικής του πορείας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φροντίζει να γεμίζει το σακούλι του με ιλιγγιώδη ποσά. Εκτός από τη Σπόρτινγκ όπου και ουσιαστικά ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα όλες οι άλλες ομάδες τον χρυσοπλήρωσαν αδρά για να τον αποκτήσουν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους όλα αυτά τα χρόνια γεμίζουν τον τραπεζικό λογαριασμό του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Τρεις ποδοσφαιρικοί κολοσσοί στα… πόδια του 36χρονου – πλέον – αστέρα. Εκατομμύρια με ουρά και συμβόλαια που και μόνο στη θέα των αριθμών σε πιάσει ζαλάδα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει βρει πολλές ακόμη πηγές εσόδων. Δεν είναι μονάχα τα συμβόλαια με τους συλλόγους και τους μεγάλους χορηγούς στο όνομά του. Πλέον η δυναμική του είναι τέτοια που τον τοποθετεί στη κορυφή και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Προκαλούν ζάλη τα ποσά που εισπράττει ο Κριστιάνο

Ο Κριστιάνο έχει μπει δυναμικά στα social και όσο περνά ο καιρός ασχολείται ακόμη περισσότερο. Το όνομά του βρίσκεται στη κορυφή των αναζητήσεων αποτέλεσμα οι ίδιες οι εφαρμογές να ταΐζουν αδρά τον Πορτογάλο. Χαρακτηριστικό είναι πως ο 36χρονος για κάθε του ανάρτηση στο Instagram  προσθέτει στην τράπεζα περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Οι αναρτήσεις του εκτινάσσονται σε like και σχόλια σε χρόνο ρεκόρ. Ο άσσος της Γιουβέντους έχει δημιουργήσει με το σπαθί του ένα παθιασμένο κοινό, το οποίο τον ακολουθεί σε κάθε του εγχείρημα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι το παρόν και το μέλλον. Ο δρόμος που φέρνει και θα φέρνει πολλά εκατομμύρια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η μηχανή των γκολ της Γιουβέντους ξέρει πως αν αποφάσιζε σήμερα να σταματήσει το ποδόσφαιρο – κάτι που δεν θα το ήθελε με τίποτα – αυτό δεν θα επηρέαζε ουδόλως τη τσέπη του. Μπορεί να βγάζει δεκάδες εκατομμύρια με μια απλή κίνηση. Να ανεβάζει φωτογραφίες του…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version