Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το σπίτι του Πογκμπά στάζει… χρυσάφι (pic)
Home Page

Το σπίτι του Πογκμπά στάζει… χρυσάφι (pic)

Ο Πολ Πογκμπά δημοσίευσε μία φωτογραφία από το πολυτελές σπίτι του στο Μάντσεστερ, το οποίο και κοστολογείται περίπου στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

24.02.2021 | 14:46

Ο Πογκμπά δεν μένει σε σπίτι. Όχι. Σε σπίτι μένουμε όλοι εμείς. Οι κοινοί θνητοί. Ο Πογκμπά μένει σε παλάτι, που στάζει χρυσάφι. Ανέσεις, πολυτέλεια και κάθε λογής μπιχλιμπίδι στολίζει τη σπιταρόνα-υπερπαραγωγή του Γάλλου αστέρα της Γιουνάιτεντ.

Μόλις μία ημέρα πριν, ο Γάλλος άσος πόσταρε στο Instagram μία φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού του. Και συγκεκριμένα από το playroom του. Και μας έπεσε το σαγόνι.

Κι αυτό γιατί όπως φαίνεται και στη φωτογραφία έχει custom made ξύλινο ποδοσφαιράκι που έχει, το οποίο γράφει πάνω τα αρχικά του PP.

Ακόμα, από πίσω του διακρίνεται ένα τραπέζι αμερικάνικου μπιλιάρδου, επίσης με τα αρχικά του, ενώ στα δεξιά του φαίνεται ένα τεράστιο ενυδρείο. Ο Πογκμπά είναι παντρεμένος με τη Μαρία Σαλάουες με την οποία έχει έναν γιο.

Πίσω στην πρώτη καραντίνα, ο Πογκμπά είχε ποστάρει ένα βίντεο με ένα κλειστό μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου, το οποίο στο κέντρο είχε επίσης τα αρχικά του. Η όλη αξία του σπιτιού του; Περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Ακριβό; Όχι, αν αναλογιστεί κανείς τον παχυλό μισθό του.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube

Το άλλο πρόσωπο του Πογκμπά

Να σημειωθεί, ωστόσο, πως ο διεθνής άσος των «κόκκινων διαβόλων» κάνει και σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο. Συχνά πραγματοποιεί δωρεές τεράστιων ποσών σε κοινωφελείς οργανισμούς. Μάλιστα, πρόσφατα πρόσφερε πάνω από 60.000 ευρώ σε έναν έρανο της UNICEF για τα παιδιά.

Παρά το γεγονός ότι τώρα είναι τραυματίας, ο Πογκμπά κάνει πολύ καλή σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας 4 γκολ και 3 ασίστ σε 28 συμμετοχές.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version