Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αρχηγική κίνηση από Τζάκα! Ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους! (pic)
Άρσεναλ

Αρχηγική κίνηση από Τζάκα! Ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους! (pic)

O αρχηγός της Άρσεναλ, Γρανίτ Τζάκα, ζήτησε συγγνώμη απ' όλους για το λάθη που έκανε στο εκτός έδρας ματς του πρωταθλήματος κόντρα στην Μπέρνλι.

06.03.2021 | 23:32

Δεν είναι από τους καλύτερους παίκτες της Άρσεναλ. Παρόλα αυτά ο Γρανίτ Τζάκα παραμένει βασικό της στέλεχος. Ο Ελβετός μέσος σε πολλά παιχνίδια κάνει αρκετά λάθη. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που αυτά έχουν “στοιχίσει” και μάλιστα ακριβά στους “κανονιέρηδες”.

Τελευταίο παράδειγμα είναι το εκτός έδρας ματς με την Μπέρνλι. Ο έμπειρος χαφ είχε την μπάλα στα πόδια του. Ωστόσο, δεν υπολόγισε σωστά και έτσι στην προσπάθειά του να τη διώξει μακριά εκείνη βρήκε στον επιθετικό των αντιπάλων.

Έτσι η Μπέρνλι έκανε το 1-1. Αυτό το αποτέλεσμα έμελλε να μείνει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης με τους Λονδρέζους να χάνουν ακόμη δύο βαθμούς, παρά το γεγονός πως ήταν καλύτεροι και είχαν ευκαιρίες για να πάρουν μέχρι και το “διπλό”, όπως έκαναν πρόσφατα στην έδρα της Λέστερ που είναι καλύτερη αγωνιστικά από την Μπέρνλι.

Πλέον ο Αρτέτα και οι παίκτες του πρέπει να ξεπεράσουν το σοκ όσο πιο γρήγορα γίνεται, προκειμένου να πάρουν τη νίκη στο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό για τη φάση των “16” του Γιουρόπα Λιγκ.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube

O κόσμος της Άρσεναλ “βράζει” με τον Τζάκα!

Οι επιδόσεις του Γρανίτ Τζάκα δεν είναι αυτές που θα περίμεναν οι φίλοι της Άρσεναλ από έναν παίκτη με τη δική του εμπειρία και τις δικές του παραστάσεις. Κάτι που φαίνεται από τα “φτηνά” λάθη και τις “γκάφες” του.

Ειδικά μετά το τελευταίο με την Μπέρνλι πάρα πολλοί φίλοι της αγγλικής ομάδας τον “δίκασαν” στα social media με τον Ελβετό μέσο να παίρνει θέση και να δηλώνει μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Instagram:

“Σηκώνω τα χέρια μου ψηλά και παίρνω την ευθύνη για το γκολ που δεχτήκαμε. Ζητάω συγγνώμη για το λάθος μου. Ωστόσο, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι τόσο δυστυχισμένος όσο όλοι σας”, τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version