Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έξαλλος ο Ταρεμί για την κόκκινη: «Αυτό είναι το Τσάμπιονς Λιγκ;» (vid)
Γιουβέντους

Έξαλλος ο Ταρεμί για την κόκκινη: «Αυτό είναι το Τσάμπιονς Λιγκ;» (vid)

Οργή στην Πόρτο για την κόκκινη που δέχθηκε ο Ταρεμί, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή... να βράζει κατά την αποχώρηση του! Πάντως οι Πορτογάλοι τα πήγαν εξαιρετικά και με... δέκα παίκτες!

10.03.2021 | 01:03

Η Πόρτο… πήρε μια πανάξια πρόκριση επί της Γιουβέντους. Παρά την ήττα των Πορτογάλων με 3-2 στο Τορίνο, η ομάδα του Κονσεϊσάο πανηγύρισε την πρόκριση, καθώς υπερασπίστηκε το 2-1 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα.

Ωστόσο, οι Πορτογάλοι… βράζουν με την απόφαση του διαιτητή να αφήσει την ομάδας τους με παίκτη λιγότερο στο 54′! Τότε ο ρέφερι έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ταρεμί μέσα σε λίγα λεπτά… καθώς ενώ είχε σφυρίξει κλώτσησε μακριά την μπάλα!

Αν και ο ποδοσφαιριστής είπε στον διαιτητή πως δεν είχε ακούσει το σφύριγμα, δεν έδειξε επιείκεια και τον απέβαλλε! Ο Ταρεμί κατά την έξοδο του από τον αγωνιστικό χώρο γύρισε προς τον τέταρτο διαιτητή και του φώναζε: «Αυτό είναι το Τσάμπιονς Λιγκ; Αυτό είναι;», ενώ είπε και μερικά… γαλλικά!

Δείτε εδώ την φάση στην οποία ο ποδοσφαιριστής της Πόρτο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version