ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ – Μπάγερν: ΜΥΘΙΚΗ επέμβαση Λούνιν σε γυριστό του Κέιν! (vid)
Τεράστια δήλωση Ιμπόρα: «Θα αντάλλαζα ένα Europa για το Conference με τον Ολυμπιακό»
Το ηχηρό «όχι» του Νόιερ στον Βινίσιους – Δεν χάνεται αυτή η ευκαιρία! (vid)
Μεντιλίμπαρ: «Ελπίζω να υπάρξει κι άλλο σημαντικό παιχνίδι»
Ρεάλ – Μπάγερν: Άρρωστη ατμόσφαιρα στο Μπερναμπέου – «Βασίλισσα»… για πάρτη σου (vid)
Conference League: Ξανά στον τελικό η Φιορεντίνα και περιμένει Βίλα ή Ολυμπιακό! (vids)
Αισχροί οπαδοί της Ρεάλ λίγο πριν τον «τελικό» με Μπάγερν – «Μέσι είσαι…π@@ γιος» (vid)
Γιουνάιτεντ: Βρήκε στόπερ από την Ιταλία – Σπάει ρήτρα… με 55 εκατ. ευρώ!
Μπριζ – Φιορεντίνα: Ο Βανάκεν φέρνει τα πάντα στα ίσια! (vid)
Συγκλονιστικός Φέρντιναντ – «Δεν πατάω το σήμα της Ρεάλ! Σεβασμός στην ιστορία» (vid)
Ρεάλ – Μπάγερν: Οι 11αδες… που θα «ματώσουν» για να πάνε τελικό! (pic)
O Τομιγιάσου θέλει ένα πράγμα με την Άρσεναλ και αυτό είναι σχεδόν… αηδιαστικό!
Ο Τούχελ στην πιο δύσκολη ερώτηση που του έγινε απάντηση με… σιωπή!
Ντεσαγί για Μπαπέ: «Μεγάλο λάθος η Ρεάλ Μαδρίτης… Καλύτερα να πάει Σ. Αραβία!»
Μπορούσια Ντόρτμουντ: Η πορεία της ως τον τελικό είναι αξιοθαύμαστη! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Γιουβέντους: Η “Μεγάλη Κυρια”, μίκρυνε πολύ!

Η "Μεγάλη Κυρία" έχει για τρεις σεζόν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και μετρά ισάριθμους αποκλεισμούς από τη φάση των '16'.

Γιουβέντους: Η “Μεγάλη Κυρια”, μίκρυνε πολύ!

Τον Ιούνιο του 2017 η Γιουβέντους έδωσε το “παρών” στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίπαλος; Η Ρεάλ Μαδρίτης του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος φορ έκανε όργια σε εκείνο το παιχνίδι, με αποτέλεσμα η κούπα -όπως και την επόμενη φορά- να καταλήξει στα χέρια του.

Καλοκαίρι 2018. Η “Μεγάλη Κυρία” έσπασε κάθε ρεκόρ για τον έμπειρο φορ, ώστε να τον φέρει στο Τορίνο. Για να την πάει στην κορυφή της Ευρώπης. Τρεις απόπειρες μετά και το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Μηδέν.

Μηδέν κούπες με… μεγάλα αυτιά. Όσο και αν προσπάθησε ο “CR7” να σώσει τους Ιταλούς δεν τα κατάφερε. Αλλά τι συμβαίνει και η Γιουβέντους τα τελευταία χρόνια ολοένα και… μικραίνει στην Ευρώπη;

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube Mηδέν στα τρία για τη Γιουβέντους και τον Κριστιάνο

Mηδέν στα τρία για τη Γιουβέντους και τον Κριστιάνο

Με την ολοκλήρωση του αγώνα με την Πόρτο, οι κάμερες έπεσαν πάνω στον Κριστιάνο, να πιάσουν αντιδράσεις και κατά κύριο λόγο την απογοήτευση στα μάτια του. Πολλοί ήταν αυτοί που ξεκίνησαν το “τρολάρισμα” και συγχρόνως την κριτική προς το πρόσωπο του ανθρώπου που θεωρείται υπεύθυνος για κάθε αποτυχία όπως και για κάθε επιτυχία.

Να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω καμία διάθεση να “υπερασπιστώ” τον Πορτογάλο. Ωστόσο κάποια πράγματα είναι φανερά κι ας μην τα βλέπουμε όλοι. Ο Κριστιάνο απέτυχε χθες να σκοράρει ή/και να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του. Η ομάδα του όμως απέτυχε συνολικά και στις τρεις σεζόν που ο Κριστιάνο εντάχθηκε στο ρόστερ της.

Τι κάνουμε λάθος πρόεδρε;

Είναι γνωστό πως ο Ανιέλι θέλει όσο τίποτα άλλο το Τσάμπιονς Λιγκ. Και κάποια στιγμή ίσως το πάει στο Τορίνο. Μέχρι τότε όμως, κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο, πολύ απλά χωρίς να ακούει τον ίδιο του τον εαυτό. Παρατίτσι και Νέντβεντ έχουν το ίδιο βάρος για την αποτυχία, όμως στο χέρι του Ανιέλι ήταν να αλλάξει όσα στραβά συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στη Γιουβέντους.

Οι “μπιανκονέρι” δεν έχουν ρόστερ για να υπολογίζονται ως διεκδικητές του Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό είναι το μεγάλο φάουλ όλων των προαναφερθέντων. Όσες ομάδες κατέκτησαν τη διοργάνωση, έχουν μία βασική ενδεκάδα από πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, με μερικά “ελαττώματα” σε μία ή δύο θέσεις. Η Γιουβέντους αυτή τη στιγμή(όπως και τα προηγούμενα 3 χρόνια), έχει δύο ενδεκάδες από μέτριους ποδοσφαιριστές, με μερικά σούπερ “όπλα”, όπως ο Κριστιάνο, ο Ντε Λιχτ, ο Κιέζα.

Αυτό επαληθεύεται και από τις επιλογές του Πίρλο στα δύο παιχνίδια με την Πόρτο. Στο πρώτο παιχνίδι, ενδεκάδα με Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Ντανίλο, Σάντρο στην άμυνα. Στον επαναληπτικο, Μπονούτσι, Ντεμιράλ, Κουαδράδο, Σάντρο. Στο πρώτο, Μπέτανκουρ, Ραμπιό, Κιέζα, Μακένι στο κέντρο, στο δεύτερο, Ράμσει, Ραμπιό, Άρθουρ, Κιέζα. Κουλουσέφσκι και Κριστιάνο στο πρώτο, Μοράτα με Κριστιάνο στο δεύτερο. Καλά που δεν άλλαξε και τερματοφύλακα…

Ο Πίρλο μπορεί να εξελιχθεί σε κορυφαίο προπονητή, ωστόσο τα πρώτα του βήματα είναι φοβισμένα. Πήγε κέρδισε με 3-0 μέσα στο “Καμπ Νου” και την ίδια σεζόν αποκλείστηκε στους ’16’ από την Πόρτο των 10 ποδοσφαιριστών κι ενώ όλη η ψυχολογία και η έδρα ήταν με το μέρος του. Δε φταίει 100%, αλλά φταίει…

Φταίει αλήθεια ο Κριστιάνο;

Για να προσθέσουμε και τα “φταίει” του Κριστιάνο στη συζήτηση…Ο Κριστιάνο αποκτήθηκε για να μεγαλώσει το brand name της Γιουβέντους, για να γίνει γνωστή μέχρι και σε αυτούς που δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Αλλά συγχρόνως αποκτήθηκε για να πετυχαίνει 30 γκολ σε κάθε σεζόν που θα φοράει τα ασπρόμαυρα με τα “σημαντικά” να είναι στην Ευρώπη.

Ο Κριστιάνο πετυχαίνει 30 γκολ κάθε σεζόν, πέτυχε πέρσι δύο στον αποκλεισμό από τη Λυών, όμως φέτος ήταν “απών” με την Πόρτο. Δε δικαιούται να μη σκοράρει σε δύο ματς; Μάλλον όχι για τους περισσότερους. Μάλλον όχι και για τον ίδιο. Mηδέν στα τρία για τη Γιουβέντους και τον Κριστιάνο

Τι έκανε όμως η Γιουβέντους για να “εκμεταλλευτεί” στο έπακρο την απόκτηση του Κριστιάνο; Άλλαξε καμια εικοσαριά ποδοσφαιριστές σε μία τριετία, δεν κράτησε καν ένα κορμό και περίμενε απλά να περνάει τις φάσεις με το όνομα και τη φανέλα. Και να φανταστείτε δεν έτυχε σε καμία από τις τρεις σεζόν, αντίπαλο που θα τη “φόβιζε” από την κληρωτίδα.

Ο Ανιέλι τη μέρα της παρουσίασης του Ρονάλντο, είπε πως στόχος της Γιουβέντους είναι να αποκτά πλέον τον εκάστοτε Ρονάλντο, πριν αυτός φτάσει τα 32 του, αλλά στην…καλή του ηλικία.

Έμεινε στάσιμη η Γιουβέντους!

Πέρσι είχε την ευκαιρία να αποκτήσει τον Χάαλαντ από τη Σάλτσμπουργκ, ωστόσο είπαν στο Ραϊόλα πως ίσως χρειαστεί να στείλουν τον Νορβηγό στην κ19! Την ίδια στιγμή έπαιζε βασικός ο Ιγκουαϊν…Ο Ιγκουαϊν που αποκτήθηκε με ρεκόρ μεταγραφής από τη Γιουβέντους τέσσερις σεζόν πριν και που είχε σταλεί δανεικός σε Τσέλσι και Μίλαν, χωρίς επιτυχία να πείσει τις δύο ομάδες να τον αγοράσουν.

Αλήθεια, μπορεί η Γιουβέντους να αποκτήσει τώρα τον Χάαλαντ; Δε νομίζω… Μπορεί να αποκτήσει τον Εμπαπέ; Δε νομίζω επίσης… Μπορεί να αποκτήσει παίκτη της Ρεάλ, της Μπαρτσελόνα, της Λίβερπουλ, της Σίτι, της Μπάγερν, που είναι στα σχέδια της εκάστοτε ομάδας και είναι κάτω των 30; Τα ίδια…

Την ίδια στιγμή καμία από αυτές τις ομάδες δε θα “ζήλευε” κανέναν από τους ποδοσφαιριστές της “Μεγάλης Κυρίας” πλην του Ντε Λιχτ.

Η Γιουβέντους απέτυχε να μεγαλώσει αγωνιστικά. Στη τελική, καλά που μέσα από το φετινό αποκλεισμό, αναδείχθηκε ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αποτελέσει το μέλλον της.

Ο Κριστιάνο στη Ρεάλ, πέραν του ότι ήταν τρία χρόνια νεότερος, είχε δίπλα του τον Μπενζεμά, πίσω του τον Κρόος και τον Μόντριτς κι έπαιρνε ασίστ από Μαρσέλο και Καρβαχάλ. Στη Γιουβέντους έχει αν όχι σε κάθε ματς, σε κάθε σεζόν, διαφορετικό παρτενέρ στην επίθεση και διαφορετικούς “τροφοδότες”. Και μάλιστα δεν μπαίνουν καν σε θέμα σύγκρισης με τους πρώην συμπαίκτες του στη Μαδρίτη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ