Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μόνο η τετράδα θα σώσει τον Μουρίνιο…
Τότεναμ

Μόνο η τετράδα θα σώσει τον Μουρίνιο…

Ο Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση της θητείας του στην Τότεναμ και μονάχα η τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ θα σώσει την καρέκλα του.

20.03.2021 | 14:56

Η Τότεναμ υπέστη μέγα κάζο στο Γιουρόπα Λιγκ προχτές (18/3). Ο αποκλεισμός από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Γιουρόπα Λιγκ έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Μολονότι οι «πετεινοί» νίκησαν 2-0 στο πρώτο ματς, ηττήθηκαν με 3-0 στην Κροατία. Με τον Ζοζέ Μουρίνιο να βρίσκεται πλέον σε δεινή θέση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχάρη την Ντιναμό για τη μεγαλειώδη πρόκρισή της. Αναγνωρίζει ότι ηττήθηκε κατά κράτος σε μια φάση που η Τότεναμ θα μπορούσε άνετα να έχει μια καλύτερη εικόνα. Αυτό ακριβώς πιστώνεται ο Μουρίνιο ο οποίος αντιμετωπίζει μαζεμένες δυσκολίες.

Όπως είναι φυσικό, τα σύννεφα μαζεύτηκαν πάνω από το Λονδίνο. Πέρα από τα συνηθισμένα λόγω του καιρού στην Αγγλία. Ήδη φημολογείται πως η καρέκλα του έμπειρου κόουτς τρίζει επικίνδυνα. Ο Μουρίνιο μαζεύει πολλές αμφιβολίες γύρω από το πρόσωπό του σχετικά με το αν κάνει καλό στην ομάδα πλέον.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Παίζεται η θέση του Μουρίνιο

Μολονότι ο Special One σχεδιάζει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, αυτή δεν ξέρουμε αν θα τον βρει στην Τότεναμ. Η ομάδα είχε ποντάρει πολλά στο Γιουρόπα Λιγκ μιας και η κατάκτησή του δίνει απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα, οι ελπίδες πέφτουν στο πρωτάθλημα, με την τετράδα να δίνει το προνόμιο αυτό.

Τη δεδομένη στιγμή η Τότεναμ βρίσκεται στην όγδοη θέση, έξι βαθμούς μακριά από την τετράδα. Αύριο Κυριακή 21/3 θα παίξει με την Άστον Βίλα κυνηγώντας το τρίποντο που αποτελεί μονόδρομο. Η τετράδα είναι πρωταρχικός στόχος της ομάδας και αν δεν επιτευχθεί, ο Μουρίνιο θα αποχωρήσει. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν στην Αγγλία τα ΜΜΕ.

Ακόμα και αν η Τότεναμ κατακτήσει το Λιγκ Καπ, αυτό δεν θα σώσει τον Μουρίνιο σε περίπτωση που δεν φέρει στην τετράδα τον σύλλογο. Θυμίζουμε πως ο τελικός της διοργάνωσης αυτής είναι στις 25 Απριλίου, με την Τότεναμ να αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version