Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Γκουαρντιόλα αφήνει τον Χάαλαντ και πιάνει τον Ινγκς!
Μάντσεστερ Σίτι

Ο Γκουαρντιόλα αφήνει τον Χάαλαντ και πιάνει τον Ινγκς!

Μάντσεστερ Σίτι και Πεπ Γκουαρντιόλα ετοιμάζουν τη διάδοχη κατάσταση στην κορυφή της επίθεσης αφήνοντας τον Αγκουέρο και πιάνοντας... τον Ινγκς.

22.03.2021 | 18:21

Το τέλος της συνεργασίας του Κουν Αγκουέρο με τη Μάντσεστερ Σίτι πλησιάζει. Ο Αργεντινός οδεύει ολοταχώς στο φινάλε του συμβολαίου του με την έξοδο από το Έτιχαντ να μοιάζει όλο και περισσότερο πιο βέβαιη. Ο προπονητής των «Πολιτών», Πεπ Γκουαρντιόλα ξέρει πως η επόμενη σεζόν θα βρει την ομάδα του με νέο «9αρι».

Ουδείς όμως γνωρίζει ποιος θα είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων της Σίτι. Τα δημοσιεύματα εδώ και καιρό θέλουν τους προσεχώς πρωταθλητές Αγγλίας να φλερτάρουν επικίνδυνα με τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι ο μεγάλος στόχος των «Πολιτών». Μαζί με τη δική τους όμως ο Νορβηγός φορ έχει καταφέρει να κλέψει τη καρδιά πολλών ακόμη μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης εικάζεται πως βρίσκονται με τη σειρά τους στο κόλπο της διεκδίκησης του 20χρονου επιθετικού.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Σημερινό δημοσίευμα του SkySports αποκαλύπτει ένα νέο όνομα της λίστας Γκουαρντιόλα. Αυτός δεν είναι άλλο από τον επιθετικό της Σαουθάπτον, Ντάνι Ινγκς. Η αποχώρηση του 28χρονου από τη Λίβερπουλ το 2019 τον έφερε στους «Άγιους» και από εκεί στην εκτόξευση. Κυνικός στις εκτελέσεις του ο Ινγκς τη περασμένη σεζόν έφθασε τα 22 τέρματα στο πρωτάθλημα, επίδοση που ουσιαστικά του χάρισε μια θέση και στην εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Ινγκς στο προσκήνιο για τον Γκουαρντιόλα

Φέτος η σεζόν δεν κύλησε όπως θα ήθελε. Ένας τραυματισμός τον άφησε αρκετά πίσω, ωστόσο ο Βρετανός μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να πετύχει οκτώ τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο έμπειρος φορ συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που αναζητά ο Γκουαρντιόλα από τον επιθετικό του.

Το συμβόλαιο του Ινγκς με τη Σαουθάμπτον ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Πρόθεση του βρετανικού συλλόγου είναι η διατήρηση του παίκτη στο ρόστερ. Αν βέβαια η Μάντσεστερ Σίτι κάνει το σενάριο πραγματικότητα τότε τα πράγματα αλλάζουν. Δύσκολα οι «Άγιοι» θα στερήσουν στον 28χρονο τέτοια ευκαιρία.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version