Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έχασε και μαθηματικά τον τίτλο η Λίβερπουλ
Λίβερπουλ

Έχασε και μαθηματικά τον τίτλο η Λίβερπουλ

Η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Λέστερ σήμανε και το τέλος όποιας ελπίδας κι αν υπήρχε στον ορίζοντα για τη Λίβερπουλ και τον φετινό τίτλο.

03.04.2021 | 22:26

Η Λίβερπουλ φέτος δεν μπορεί πλέον σε καμία περίπτωση να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Οι πρωταθλητές Αγγλίας μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Λέστερ (2-0) έχασαν και μαθηματικά τις όποιες ελπίδες είχαν. Για να ακριβολογούμε και να είμαστε ρεαλιστές, καιρό τώρα γνωρίζουμε όπως και ο καθένας ότι ο τίτλος θα χανόταν.

Η Σίτι με το διπλό της στο “King Power” έφτασε τους 74 βαθμούς σε 31 αγωνιστικές. Η Λίβερπουλ ακόμα κι αν νικήσει την Άρσεναλ θα φτάσει τους 49 πόντους. Είναι δηλαδή στο -25 με ένα ματς λιγότερο από τους Πολίτες.

Πείτε ότι η Σίτι κάνει άλλες επτά ήττες, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να κάνει μόνο νίκες σε συνδυασμό με αρνητικά αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων που υπερτερούν στη βαθμολογία. Τότε θα φτάσει στους 73 βαθμούς, έναν λιγότερο από το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version