Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ζιντάν εξηγεί γιατί έστειλε “αδιάβαστο” τον Αζάρ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ζιντάν εξηγεί γιατί έστειλε “αδιάβαστο” τον Αζάρ!

Λίγες ώρες πριν το σημαντικό εντός έδρας ματς κόντρα στη Λίβερπουλ ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε γνωστούς τους λόγους που τον έκαναν να αφήσει εκτός τον Αζάρ.

05.04.2021 | 20:40

Ο Ζινεντίν Ζιντάν και το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης είχαν “ξεγράψει” τον Εντέν Αζάρ για τα δύο ματς με τη Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αρχές Μαΐου και… βλέπουμε. Αυτή ήταν η τελική τους κουβέντα όταν είδαν τον Βέλγο μέσο να τραυματίζεται για τελευταία φορά πριν μερικές εβδομάδες.

Εκείνος δεν τα παράτησε. Ήθελε όσο τίποτα να δώσει το “παρών” στα δύο παιχνίδια με τους Άγγλους. Ή έστω στο ένα από τα δύο. Στην προπόνηση της Δευτέρας (5/4) ο έμπειρος χαφ όχι απλά επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις, αλλά έβγαλε και το πρόγραμμα χωρίς καμία ενόχληση.

Όλα έδειχναν ότι ο “Ζιζού”, έστω και στο… φινάλε, θα τον έχει στα βασικά του πλάνα για το πρώτο παιχνίδι με τους “reds”. Αλλά εκείνος πιστεύει ότι ο Αζάρ δεν είναι ακόμη έτοιμος στο 100%. Αποτέλεσμα; Να τον αφήσει εκτός αποστολής για το πρώτο ματς. 

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; 

Ο Ζιντάν μίλησε και εξήγησε γιατί άφησε εκτός πλάνων τον Αζάρ!

Η περίπτωση του Εντέν Αζάρ είναι τουλάχιστον… δύσκολη για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρέπει κάποιος να δείξει την απαραίτητη προσοχή. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν ήθελε να “τζογάρει” με την υγεία του παίκτη του.

Γι’ αυτό το λόγο δεν πήρε το ρίσκο να τον συμπεριλάβει στην αποστολή και εν συνεχεία, ίσως, στην 11αδα κόντρα στη Λίβερπουλ. Ο “Ζιζού” θεωρεί ότι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να επιστρέψει ο Βέλγος στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και όχι να ζοριστεί, προκειμένου να προλάβει ένα παιχνίδι. Ακόμη και αν αυτό είναι προημιτελικός Τσάμπιονς Λιγκ.

“Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Το σημαντικό για εμάς δεν είναι απλά να γυρίσει. Αλλά να γυρίσει έτοιμος, ενόψει της συνέχειας και να μας βοηθήσει τότε.

Ποτέ δεν χρησιμοποιώ κάποιον παίκτη αν δεν είναι 100% εντάξει. Επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις και δείχνει πως θα είναι έτοιμος σε λίγο καιρό”, τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version