Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τιάγκο: «Χρειαζόμαστε ένα μικρό θαύμα»
Λίβερπουλ

Τιάγκο: «Χρειαζόμαστε ένα μικρό θαύμα»

Ο μέσος της Λίβερπουλ, Τιάγκο Αλκάνταρα, θεωρεί ότι η ομάδα του χρειάζεται ένα «μικρό θαύμα» για να τερματίσει στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ.

09.05.2021 | 15:31

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ στη νίκη με 2-0 επί της Σαουθάμπτον. Το πέτυχε στην 26η του εμφάνιση με τους «κόκκινους» σε μία δύσκολη χρονιά για εκείνον. Θυμίζουμε ότι αποκτήθηκε από τη Μπάγερν Μονάχου πέρυσι το καλοκαίρι και αφού τραυματίστηκε πέρασε ένα δύσκολο διάστημα προσαρμογής σε μία χρονιά για τη Λίβερπουλ, που οι φίλοι της θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα.

Με τη νίκη επί των «αγίων» η Λίβερπουλ αναρριχήθηκε στην 6η θέση με 57 βαθμούς μετά από 34 αγώνες. Ένα πόντο πάνω της είναι η Γουέστ Χαμ με τον ίδιο αριθμό αγώνων. Επιπλέον, Λέστερ και Τσέλσι είναι 6 και 7 βαθμούς υψηλότερα με 1 παιχνίδι παραπάνω.

Επομένως, οι ελπίδες των «κόκκινων» για έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ είναι υπαρκτές αλλά δεν είναι και οι μεγαλύτερες δυνατές.

Ο ίδιος ο Τιάγκο το αναγνώρισε αυτό, μιλώντας για το κυνήγι ενός «μικρού θαύματος»

«Πρέπει να συνεχίζουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος για μία μικρή ευκαιρία. Είναι ένα απίθανο συναίσθημα να σκοράρεις αλλά το πιο σημαντικό είναι οι 3 βαθμοί. Δεν σκοράρω πολλά γκολ αλλά δε θα είναι το τελευταίο. Συνεχίζουμε να μαχόμαστε για ένα μικρό θαύμα. Νομίζω ότι είχαμε ευκαιρίες στο παρελθόν που δεν πήγαιναν υπέρ μας αλλά υπάρχει ένα μικρό παράθυρο και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε μέσα από αυτό».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Κλοπ δε συμφωνεί με τον Τιάγκο

Αρκετά πιο αισιόδοξος είναι ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ. Ειδικότερα, μετά τον αγώνα δήλωσε ότι η ομάδα του με 4 νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια θα πετύχει το στόχο της τετράδας.

«Αν πάρουμε 12 πόντους στα 4 τελευταία ματς νομίζω πως είναι αρκετοί για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά υπάρχει ένα μεγάλο “αν”. Παίζουμε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Πέμπτη και ξέρουμε πως προηγουμένως παίζουν με την Άστον Βίλα την Κυριακή και με την Λέστερ την Τρίτη.

Με το ρόστερ που έχουν μπορούν να κάνουν αλλαγές. Aλλά σίγουρα δεν είναι καλό για αυτούς να δίνουν τρία ματς μέσα σε μία εβδομάδα, είναι απολύτως τρελό. Δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά έτσι είναι”, τόνισε ο Γερμανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Για όσο διάστημα νικάμε θα έχουμε πίεση, επειδή τότε μπορούμε να φτάσουμε κάποιον στόχο. Αν δεν πάρουμε τη νίκη σε κάποιο ματς δεν θα έχουμε στόχο», πρόσθεσε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version